Ο Σπύρος Παπαδόπουλος προσχώρησε στο Εθνικό Μέτωπο

 • Δημοσιεύτηκε: 09 Νοέμβριος 2012

  Στο διαχρονικό ταξίδι των Ελλήνων εθνικιστών, ένας κύκλος αγώνων μέσα από τον πολιτικό φορέα του ΛΑ.Ο.Σ. έκλεισε και για μένα.

  Στα 6 χρόνια παρουσίας μας και αγώνων έγιναν πολλά, δόθηκαν μάχες και προωθήθηκαν σημαντικές πολιτικές θέσεις τόσο στα εθνικά, όσο και στα κοινωνικά θέματα μέσα στο κοινοβούλιο της Ελλάδος, όσο και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Ο ΛΑ.Ο.Σ. αναπτέρωσε ελπίδες, συσπείρωσε πατριώτες και εθνικιστές, δημιούργησε προσδοκίες, διεμβόλισε τον δικομματισμό, διαχειρίστηκε μερίδια εξουσίας.

  Δεν μπόρεσε όμως να κεφαλαιοποιήσει τους αγώνες χιλιάδων αγωνιστών από τα τραγικά λάθη πολιτικής τακτικής της ηγεσίας του, έτσι είδαμε σε μια νύχτα :

  • Αγώνες να υπονομεύονται και αγνοί αγωνιστές να προδίνονται από πολιτικούς τυχοδιώκτες, αριβίστες και μικρόψυχους καριερίστες παλαιοκομματικής κοπής.
  • Αγώνες και αγωνιστές να αναλώνονται στον βωμό αρχηγικών εγωισμών, προσωπικών επιλογών και φιλοδοξιών και πολιτικής και ιδεολογικής συγχύσεως.
  • Ο ΛΑ.Ο.Σ. να μην θέλει μέσα από τα λάθη του να μετεξελιχθεί σε ένα κόμμα-κίνημα συλλογικότητας και αρχών παραμένοντας ένα κόμμα αρχηγικό και προσωποπαγές μέρος του φαυλοκρατικού πολιτικού συστήματος.

  Ο Αγώνας όμως για το Έθνος μας και την πατρίδα δεν σταματάει, είναι καθημερινός επίπονος, επίμονος και πεισματικός, γιατί αυτή είναι η αποστολή του Εθνικιστή, να δημιουργεί το μέλλον.

  Αξιολογώντας λοιπόν τα γεγονότα, αφουγκραζόμενος τα μηνύματα των καιρών και έχοντας σαν οδηγό τον συλλογικό νου της διαχρονικής μας πορείας, συστρατεύομαι, στο πλευρό των συναγωνιστών μου, που ορθώνουν χωρίς ενδοιασμούς το αγωνιστικό τους ανάστημα απέναντι στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων και υψώνουν περήφανα την σημαία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, στον πολιτικό φορέα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

  Κατηγορία: