Ο ΛΑ.Ο.Σ. στα Βριλήσσια στηρίζει την «Νέα Πνοή» και τον Γιάννη Παναγιωτακόπουλο

  • Δημοσιεύτηκε: 10 Ιούλιος 2006

    Η Διαδημοτική Επιτροπή Βριλησσίων, Μελισσιών και Πεντέλης του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, εν όψει των επικείμενων Δημοτικών Εκλογών, ανακοινώνει ότι στηρίζει στον Δήμο Βριλησσίων τον συνδυασμό «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» του Κώστα Ιωαννίδη, τοποθετώντας ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο τον Διευθυντή Οργανωτικού της Νεολαίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Γιάννη Παναγιωτακόπουλο.

    Κρίνοντας ως αξιόλογες όλες τις υποψηφιότητες και τους συνδυασμούς που θα συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές των Βριλησσίων, επιλέχθηκε η στήριξη της «Νέας Πνοής», τόσο λόγω των κοινών αγώνων (Ναυτική Βάση, Ηρακλείου κ.λπ.) που μας συνδέουν, όσο και λόγω του σημαντικού έργου που συντελέσθηκε αυτή την τετραετία στα Βριλήσσια.

    Στον συνδυασμό θα τοποθετηθεί ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο νεαρός δημοσιογράφος και επαγγελματίας Γιάννης Παναγιωτακόπουλος. Γέννημα θρέμμα των Βριλησσίων, από νεαρός μαθητής ξεχώρισε στην πρωτοπορία των Κοινωνικών και Εθνικών αγώνων του Πατριωτικού κινήματος, αλλά και στις διεκδικήσεις της νεολαίας και των πολιτών των Βριλησσίων για την επίλυση των προβλημάτων τους. Από τα μαθητικά του χρόνια, που βρέθηκε να πρωτοστατεί στις δυναμικές κινητοποιήσεις για την επίλυση των κτιριακών προβλημάτων του 1ου και 2ου Λυκείου Βριλησσίων, ως τα επεισόδια της Ναυτικής Βάσης το 2003, όπου η βίαιη σύλληψη του και η παράνομη κράτησή του είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, δεν έλειψε ποτέ από τους αγώνες για την ανάπτυξη των Βριλησσίων.

    Με εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών, όλοι ευχόμαστε να εκλεγούν οι πιο άξιοι υποψήφιοι, που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν και να συνεχίσουν την σημαντική αναπτυξιακή πορεία, την οποία τα τελευταία χρόνια ακολουθούν τα Βριλήσσια.