Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι κόμμα ρήξης και ανατροπής

 • Δημοσιεύτηκε: 21 Ιούνιος 2007

  Πάγια τακτική της δικομματικής διαπλεκόμενης μονοπολιτικής, η έντονη σεναριολογία με θέμα τον ΛΑ.Ο.Σ. και με ποιο από τα δύο κόμματα «εξουσίας» θα συνεργαστεί μετά τις εκλογές. Η πονηρή αυτή τακτική, είναι μια από τις βασικές δολιοφθορές που επιχειρεί η αγχωμένη ηγεσία της οδού Ρηγίλλης, ώστε να πλήξει την δυναμική και ανοδική πορεία του Γιώργου Καρατζαφέρη. Προσπαθούν να εμφανίσουν τον ΛΑ.Ο.Σ. ως ένα κατεστημένο κόμμα το οποίο είναι διαθέσιμο για μετεκλογική συναλλαγή, καθιστώντας το έτσι «ένα από τα ίδια», και επομένως όχι εναλλακτική πρόταση.

  Κάνουν όμως λάθος μέγα, διότι ο ίδιος ο πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης έχει, κατ΄ επανάληψη, δηλώσει ότι για τον ΛΑ.Ο.Σ. υπάρχει μια δέσμη ριζοσπαστικών Εθνικών και Κοινωνικών μέτρων, που είναι απαραίτητα και αδιαπραγμάτευτα για την λύτρωση του Ελληνικού λαού. Όποιος δεσμευτεί δημοσίως μετεκλογικά να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα εντός 6μήνου, θα τύχει και της εμπιστοσύνης του ΛΑ.Ο.Σ., σε κάθε άλλη περίπτωση άρεται η στήριξη.

  Η δέσμη ριζοσπαστικών Εθνικών και Κοινωνικών μέτρων, που προτείνεται από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, είναι πρόταση κυβερνητικής πολιτικής για τον λαό και το Έθνος. Είναι η πολιτική της Ρήξης και Ανατροπής, είναι ο νέος πόλος, ο κυρίαρχος πόλος στην ελληνική πραγματικότητα, διότι έρχεται να αντιμετωπίσει: την φτώχεια και την κοινωνική αδικία, την εθνική υποτέλεια και την εξάρτηση, την λαθρομετανάστευση και το δημογραφικό πρόβλημα, την επιδρομή ανθελληνικότητας κατά της Ιστορίας και των πνευματικών και πολιτιστικών μας παραδόσεων.

  Σκοπός μας δεν είναι η συμμετοχή στον μεταπολιτευτικό συνεταιρισμό της οικογενειοκρατικής διαπλοκής και διαφθοράς, αλλά η απελευθέρωση των Ελλήνων από τα δεσμά που τους πνίγουν και δεν τους αφήνουν να ζήσουν «ελεύθεροι και ωραίοι ως Έλληνες». Αυτός είναι ο στόχος μας και θα τον πετύχουμε, διότι όλους εμάς, μικρούς και μεγάλους, ενώνει η Ελλάς.

  Κατηγορία: