Ομιλία Θάνου Πλεύρη στην Αθήνα

  • Δημοσιεύτηκε: 24 Οκτώβριος 2010

    Μεγάλη επιτυχία στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Θάνου Πλεύρη, παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη. Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Τιτάνια στο κέντρο των Αθηνών, περισσότεροι από 1000 Αθηναίοι και Αθηναίες παρακολούθησαν την προεκλογική ομιλία του Θάνου Πλεύρη και του Άδωνι Γεωργιάδη.

    Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αττικής Θάνος Πλεύρης αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της Αθήνας, λαθρομετανάστευση, παρεμπόριο, παρακράτος Εξαρχείων, καταστροφή πρασίνου, ανυπαρξία ελεύθερων χώρων, και φυσικά στο μείζον ζήτημα που έχει προκύψει με την παραχώρηση από το κράτος δημόσιας έκτασης στον Βοτανικό για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους.

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε διεξοδικά στην πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας εξ αιτίας του δικομματισμού και έδωσε το σύνθημα του αγώνα και της νίκης δύο εβδομάδες πριν την τελική μάχη των περιφερειακών εκλογών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Κεντρικού Τομέα Αττικής, οι οποίοι και παρουσιάστηκαν ένας-ένας από τον Θάνο Πλεύρη.