Ολική αντίσταση για την Ελλάδα των ονείρων μας

 • Δημοσιεύτηκε: 06 Μάιος 2012

  Η σημερινή οικονομική κρίση που έχει φέρει την ελληνική κοινωνία στα πρόθυρα πανικού, δεν δικαιολογείται κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Αυτός ο ευλογημένος τόπος, με όλα τα καλά της φύσεως, παραπαίει διότι απεμπόλησε τον θεμελιώδη ηθικό και ψυχικό ιστό του, που κρατούσε την κοινωνική ισορροπία και πρόοδο στον σωστό δρόμο, στον δρόμο της αρετής.

  Κυριότεροι υπεύθυνοι, τα ανήθικα μεταπολιτευτικά λαμόγια, κοινώς απατεώνες, ψευτοπροοδευτικοί σχιζοφρενείς λάτρεις της σταλινικής τυραννίας και της καπιταλιστικής ασυδοσίας, που έβαλαν στόχο να λεηλατήσουν για τον εαυτό τους το Ελληνικό κράτος. Με πρωτοπόρο τον λαοπλάνο Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος κατάφερε να κάνει έναν ολόκληρο λαό να θεωρεί την μοιχεία, τις μίζες και την ψευτιά ως μαγκιά.

  Εάν θέλουμε να βγούμε από την κρίση, τότε πρέπει πρώτα να αγωνιστούμε εμείς οι Έλληνες για την χαμένη μας αξιοπρέπεια και τιμή. Πρέπει να προσδιορίσουμε το νέο εθνικό μας όραμα που θα μας οδηγήσει, στην νέα αυτή παγκόσμια κατάσταση, με πίστη και δυναμισμό, και βασικό σκοπό την υπεράσπιση και συνέχεια του Ελληνισμού, πάντα στον δρόμο της αρετής.

  Αγαπητοί φίλοι,

  Απομονώσετε, όλους εκείνους που δεκαετίες τώρα σας περιπαίζουν. Αναδείξετε στην εξουσία αυτούς που αγαπούν την Πατρίδα και οι οποίοι θα αγωνιστούν για το κοινό καλό, και όχι κομματόσκυλα και τυχοδιώκτες. Στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, κάνετε την αρχή επιλέγοντας και δυναμώνοντας, όχι αμφιλεγόμενους δυνατούς, αλλά καθαρούς και σωστούς ανθρώπους.

  Ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Πρόεδρός του Γιώργος Καρατζαφέρης μπορεί κατά καιρούς, για αρκετούς από εμάς, κάνει κάποιες λάθος πολιτικές επιλογές, αυτό δεν αλλάζει το κυρίαρχο γεγονός ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο μόνος πατριώτης πολιτικός ο οποίος κατάφερε να ανοίξει την «κερκόπορτα» στο φρούριο του συστήματος και να εισβάλλει εντός εκφράζοντας τον εθνικό λόγο και τον αντίλογο στην παρακμή, αναδεικνύοντας αρκετά νέα στελέχη, αλλά και εθνική ατζέντα με αιχμή την λαθρομεταναστευτική εισβολή, τον ανθελληνισμό στην Παιδεία, την απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας, κ.α.

  Σήμερα που είναι ολοφάνερη η λύσσα, με την οποία η Τρόικα, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και η διαπλοκή, προσπάθεια να εξασφαλίσουν την μη-είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ. στην επόμενη βουλή. Τρέμουν να μην έχουν τον ΛΑ.Ο.Σ. ρυθμιστή των εξελίξεων, διότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης απέδειξε ότι έχει το θάρρος να πει ΟΧΙ και να αποχωρήσει ακόμα και από την κυβέρνηση, εάν δει ότι κινδυνεύει η εθνική μας κυριαρχία.

  Είναι λοιπόν χρέος μας να αγωνιστούμε με πείσμα ώστε να μην αφήσουμε πάλι, ανεξέλεγκτο το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα να κυβερνήσει αυτήν την Πατρίδα. Ο ΛΑ.Ο.Σ. πρέπει να είναι ο εθνικός ρυθμιστής, με όσους περισσότερους βουλευτές, με όσους περισσότερους εθνικιστές βουλευτές. Ας μας οδηγήσει λοιπόν η λογική και η πίστη, και όχι ο θυμός, στην καθοριστική αυτή εκλογική μάχη της 6ης Μαΐου 2012.

  Για τους λόγους αυτούς είμαι και πάλι υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών. Όχι για να ζητήσω τον σταυρό σας, αλλά για να αγωνιστώ για την ψήφο σας στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

  • ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση και στην ισλαμοποίηση
  • ΝΑΙ στον σεβασμό του πολίτη
  • ΟΧΙ στο παραεμπόριο
  • ΝΑΙ στην στήριξη του ελληνικού εμπορίου και της ελληνικής παραγωγής
  • ΟΧΙ στην εγκληματικότητα
  • ΝΑΙ στην ασφάλεια των πολιτών και των παιδιών μας
  • ΟΧΙ στο τζαμί στον Βοτανικό
  • ΝΑΙ στην αναβάθμιση όλων των περιοχών και στην απογκετοποίηση τους
  • ΟΧΙ στην ανεργία
  • ΝΑΙ στην στήριξη του Έλληνα εργαζόμενου

  Με τους Έλληνες για την Ελλάδα των Ελλήνων
  Κατηγορία: