Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις

  • Δημοσιεύτηκε: 22 Νοέμβριος 2003

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα στις 22 Νοεμβρίου εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ο. Τρικάλων με ομιλητή τον Μάκη Βορίδη και θέμα «Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις». Παλαιοί αγωνιστές του πατριωτικού χώρου, αλλά και μεγάλος αριθμός νεολαίων γέμισαν την αίθουσα και άκουσαν τον πρόεδρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ να θίγει και να αναλύει τα θέματα της λαθρομετανάστευσης, της Εθνικής υποτέλειας, της ανεργίας, καθώς και τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

    Μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου ακολούθησε διάλογος με το πολυπληθές ακροατήριο και σε ερώτηση που τέθηκε για συνεργασία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ με τον κ. Καρατζαφέρη ο Μάκης Βορίδης τόνισε ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι ανοιχτό σε συνεργασίες, αλλά δεν πρόκειται να προσχωρήσει σε κανέναν, τιμώντας έτσι τον κόσμο που το ακολουθεί. Δεν θα επιτρέψουμε είπε καταχειροκροτούμενος να δημιουργηθούν καταστάσεις (όπως της Εθνικής Παράταξης στο παρελθόν) που έβλαψαν το πατριωτικό κίνημα ανεπανόρθωτα.

    Την ευθύνη της εκδηλώσεως είχε ο πρόεδρος της Ν.Ο. Τρικάλων Χρήστος Τσιόλας, ενώ το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία από την γειτονική Ν.Ο. Καρδίτσας με επικεφαλής τον πάντα δραστήριο πρόεδρό της και δημοτικό σύμβουλο Κώστα Καρδαρά.

    Κατηγορία: