Οι λαθρομετανάστες πρέπει να απελαθούν

 • Δημοσιεύτηκε: 09 Δεκέμβριος 2003

  Φαίνεται ότι, πλέον, ένα από τα μεγάλα προβλήματα που θα αντιμετωπίζει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στις εκδηλώσεις του είναι η χωρητικότητα των αιθουσών. Είναι πολύ μικρές για τον κόσμο που θέλει να ακούσει τον Μάκη Βορίδη! Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, η Ν.Ο. Βορειοανατολικών προαστίων διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Λαθρομετανάστευση και Εγκληματικότητα» στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Χολαργού. Πάνω από 200 πολίτες του Χολαργού και του Παπάγου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, κάτι που επιβραβεύει τα στελέχη της Ν.Ο. Γιάννη Ζιώγα, Γιώργο Τσιχλή και Θεοφανώ Μιχαλοπούλου, που προετοίμασαν επιμελώς την εκδήλωση.

  Ο Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκης Βορίδης ανέλυσε όλες τις αρνητικές επιπτώσεις της λαθρομεταναστεύσεως στην πατρίδα μας, εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά. Καυτηρίασε τις υστερικές προσπάθειες της Αριστεράς να δημιουργήσει μία τεχνητή «πολύ-πολιτισμική κοινωνία», καθώς και την συμπόρευση της Νέας Δημοκρατίας με τις διεθνιστικές δυνάμεις που υπονομεύουν συνειδητά το Ελληνικό Έθνος. Ο κ. Βορίδης επανέλαβε την πάγια θέση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που είναι η «άμεση εφαρμογή του νόμου, δηλ. η απέλαση των λαθρομεταναστών», επιτέθηκε στην μεθόδευση «ενοχοποιήσεως των Ελλήνων ως ρατσιστών» και εξήγησε γιατί «είναι αδύνατη η αφομοίωση 1,5 εκατ. λαθρομεταναστών».

  Ο πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ κατέληξε λέγοντας ότι «η μόνη επιλογή των Ελλήνων πατριωτών είναι η αντίσταση στον διεθνισμό, όπως εκφράζεται σήμερα ξεκάθαρα από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Το όπλο του πολίτη είναι η ψήφος του. Και στις επόμενες εκλογές θα σας πουν να μην ψηφίσετε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, γιατί είμαστε μικρό κόμμα και τα γνωστά. Αντισταθείτε στον αφελληνισμό ψηφίζοντας ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ψηφίζοντας εθνικά και χρήσιμα. Θα αλλάξουμε τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδος. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται Πίστη και Θέληση. Αγωνισθείτε μαζί με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για μία Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή».

  Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, για άλλη μία φορά, δείχνει ότι σταθερά οικοδομείται ένα Μέτωπο Εθνικής Αντιπολίτευσης στην πατρίδα μας. Ο αγώνας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ δεν είναι αγώνας οπισθοφυλακής, αλλά αγώνας της εθνικής πρωτοπορίας για ένα μέλλον αντάξιο της εθνικής μας κληρονομιάς.

  Κατηγορία: