Οι Έλληνες μαθητές στην πρώτη γραμμή του αγώνα

 • Δημοσιεύτηκε: 21 Ιανουάριος 2008

  Η Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού χαιρετίζει την ίδρυση της Μη Πολιτικώς Ορθής Υποκίνησης Μαθητών (Μ.Π.Ο.Υ.Μ.), στην οποία αποφάσισε να συμμετέχει και να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις. Το μήνυμα της αφύπνισης των Ελλήνων πατριωτών περνάει πλέον και μέσα στα σχολεία με πρωτοπόρα την πάντοτε δυναμική και ριζοσπαστική ελληνική μαθητική νεολαία.

  Ιδρυτικό μανιφέστο της Μ.Π.Ο.Υ.Μ.

  Απ' το σχολείο τα Μ.Μ.«Ε». και την κοινωνία διδασκόμαστε, εμείς οι μαθητές την πολιτική ορθότητα.

  Από παντού μας νουθετούν και πρέπει εμείς να μένουμε πειθήνια υπάκουοι στο «πολιτικώς ορθό», για να γίνουμε καλοί και φιλήσυχοι ακαδημαϊκοί πολίτες.

  «Πολιτικώς ορθό» είναι να θεωρούμε ότι το Υπουργείο Παιδείας έχει σε όλα δίκιο διότι... οι καθηγητάδες και οι πολιτικάντηδες γνωρίζουν το «καλό» μας.

  «Πολιτικώς ορθό» είναι να δεχόμαστε ως προοδευτικό νεωτερισμό τα βιβλία της κάθε Ρεπούση και τους χάρτες των εγχειριδίων μας που παρουσιάζουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

  «Πολιτικώς ορθό» είναι να μην διαμαρτυρόμαστε για τις συμμορίες λαθρομεταναστών που δρούν στα σχολεία μας, διότι αυτό είναι «ρατσισμός», «ξενοφοβία» και εθνικισμός!

  «Πολιτικώς ορθό» είναι να μιλάμε για πολυπολιτισμική εμπριμέ παιδεία και όχι για Ελληνική Παιδεία.

  «Πολιτικώς ορθό» είναι να θεωρούμε ότι πράγματι δεν υπάρχουν χρήματα για την εκπαίδευση, αλλά μόνο για αύξηση των μισθών των βουλευτών και του «προλεταρίου» Λάτση που την έχουν ανάγκη.

  «Πολιτικώς ορθό» είναι να θεωρούμε ότι η εκπαίδευση είναι δωρεάν και ευχάριστη, παρ' ότι οι γονείς μας πληρώνουν χιλιάδες Ευρώ στα φροντιστήρια.

  «Πολιτικώς ορθό» είναι να έχουμε ως όραμα να μπούμε σε ένα Ελληνικό Πανεπιστήμιο, παρ' ότι το κράτος, οι καθηγητάδες, και οι καπελωμένες φοιτητικές παρατάξεις το έχουν κάνει να είναι το χειρότερο της Ευρώπης.

  Εχουμε μαζευτεί πολλοί μαθητές από διαφορετικά σχολεία, από όλη την Ελλάδα και έχουμε ένα κοινό πρόβλημα. Δεν σκεπτόμαστε «πολιτικώς ορθά» και απ' οτι μας είπαν χρειαζόμαστε εκτάκτως ιατρική βοήθεια. Όποιος άλλος μαθητής παρατηρήσει ότι έχει «μολυνθεί» από αυτήν την νόσο, να επικοινωνήσει επειγόντως μαζί μας στο infompoum@gmail.com.

  Η νόσος αυτή έχει προσβάλει... χιλιάδες μαθητές που θεωρούν ότι κατά καμία έννοια δεν υπάρχει Παιδεία στην Ελλάδα, αλλά μόνο ένα άθλιο εκπαιδευτικό σύστημα, που αναπαράγει στείρες γνώσεις και ιδεολογήματα. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα που ζητάει δεκάδες χιλιάδες ευρώ προκειμένου να επιτύχεις στις εξετάσεις, για να περάσεις σε άθλια πανεπιστήμια όπου θα ταλαιπωρηθείς για χρόνια από την αδιαφορία των καθηγητών, τις καταλήψεις και την απώλεια των εξαμήνων, προκειμένου να πάρεις ένα πτυχίο ανεργίας.

  Χιλιάδες μαθητές που σιχαίνονται την ιστορία της κάθε Ρεπούση, την ανθελληνική προπαγάνδα που γίνεται μέσα από τα σχολικά μας βιβλία, τους καθηγητές που θεωρούν τον Πατριωτισμό ακρότητα.

  Χιλιάδες μαθητές που θεωρούν ότι το σχολείο έχει καταντήσει κοροϊδία και χάσιμο χρόνου, αφού και οι ίδιοι οι καθηγητές μας διδάσκουν με την λογική ότι θα μάθουμε από τα φροντιστήρια και όχι από το μάθημά τους.

  Χιλιάδες μαθητές που έχουν βαρεθεί να βλέπουν τις συμμορίες των λαθρομεταναστών να αποτελούν τους νταβατζήδες των σχολείων τους, και τα ναρκωτικά να πωλούνται ελεύθερα εντός και εκτός προαυλίων.

  Για όλους αυτούς τους μαθητές δημιουργήσαμε την Μ.Π.Ο.Υ.Μ. Διότι είναι στο χέρι μας να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Διότι βαρεθήκαμε να βλέπουμε το καπέλωμα του μαθητικού κινήματος από τις στείρες και αρτηριοσκληρωτικές λογικές της ΚΝΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και των καθηγητάδων. Διότι έχουμε στα χέρια μας μία βόμβα που θα σκάσει σύντομα μέσα στην καρδιά της «πολιτικώς ορθής» κοινωνίας τους: την οργή μας...

  Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της M.Π.Ο.Υ.Μ: http://mpoum.blogspot.com