Με λογική και δυναμισμό

 • Δημοσιεύτηκε: 12 Ιούνιος 2012

  Το τελευταίο περιστατικό με τα μπουγελώματα και τις σφαλιάρες σε απευθείας τηλεοπτική σύνδεση, ανέδειξαν με τον πιο εμφανή τρόπο την μικρότητα και την ανεπάρκεια του πολιτικού κατεστημένου της χώρας. Μια ανεπάρκεια που δεν περιορίζεται μόνο στην λήψη σοβαρών πολιτικών αποφάσεων, για να αρθούν τα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα (που το ίδιο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας δημιούργησε), αλλά, δυστυχώς για την Πατρίδα, βλέπουμε αυτό το κατεστημένο να ωθεί τον λαό μας σε ακόμα μεγαλύτερα αδιέξοδα.

  Αντί οι «κυρίαρχες» πολιτικές δυνάμεις να καταθέσουν σοβαρές πολιτικές προτάσεις, να μιλήσουν με ειλικρινή ωμότητα στον λαό και να του θέσουν τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων, καθώς και σοβαρές λύσεις, απαλλαγμένες από τρομοκρατικούς λαϊκισμούς και ουτοπικά οράματα, τις τελευταίες ημέρες έχουμε μια απερίγραπτη κατάσταση που μόνο καλό δεν προοιωνίζει. Αφού αναλωθήκαμε στο να δούμε αν θα γίνουν - και με ποια σύνθεση - τα περίφημα «ντιμπέιτ», στην συνέχεια είχαμε το περίφημο σώου με τις σφαλιάρες και τα μπουγέλα, που μας απασχολεί εδώ και μέρες.

  Ένας απίθανος χαβαλεδισμός έχει σκεπάσει την χώρα στις πλέον κρίσιμες στιγμές. Χαβαλεδισμός που συνοδεύεται με παντελή άγνοια για τον λαό, του τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στον διεθνή περίγυρο, αλλά και πλήρης αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά προβλήματα.

  Ποιός λέει στον ελληνικό λαό τι είναι η πολιτική ένωση της Ευρώπης που προωθεί αυτή την στιγμή η Γερμανία και το «ιερατείο» των Βρυξελλών; Ποιός μιλά σήμερα στον ελληνικό λαό για τις πρωτοφανείς τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο τις τελευταίες εβδομάδες; Ποια «κυρίαρχη» πολιτική δύναμη λέει στον ελληνικό λαό τι τον περιμένει μετά τις 17 Ιουνίου; Κανείς.

  Χαβαλεδισμός και μικροπολιτική. Ψευτοτσαμπουκάδες και επίδειξη πολιτικάντικης «μαγκιάς». Και πάνω από όλα, λόγια του τηλεοπτικού «αέρα». Λόγια που την επομένη των εκλογών θα χαθούν, όπως χάνονται δεκαετίες τώρα.

  Μέσα σε όλα αυτά ο ΛΑ.Ο.Σ. αναδεικνύεται ως η μόνη σοβαρή και εναλλακτική πολιτική πρόταση. Η μόνη πολιτική δύναμη που μίλαγε εδώ και χρόνια για το πρόβλημα της λαθρομεταναστεύσεως, την εγκληματικότητα, την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, η μόνη πολιτική δύναμη που πρότεινε ρεαλιστικές προτάσεις και λύσεις, η μόνη πολιτική δύναμη που μιλάει διαχρονικά για εθνική ομοψυχία, η μόνη πολιτική δύναμη που πέτυχε στο έργο της στο κοινοβούλιο, η μόνη πολιτική δύναμη που αγωνίστηκε μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο για το καλό του Έθνους, η μόνη πολιτική δύναμη που βοήθησε στην πράξη τον αναξιοπαθούντα Έλληνα, η μόνη πολιτική δύναμη που στάθηκε έμπρακτα κοντά στους ενστόλους, η μόνη πολιτική δύναμη που προσπαθεί συνεχώς να τονώσει το εθνικό φρόνημα, αλλά και η μόνη πολιτική δύναμη, που το πολιτικό κατεστημένο φροντίζει με «επαγγελματικό» τρόπο να εξοντώσει.

  Ζητάμε από τον ελληνικό λαό την στήριξή του. Χωρίς να του θέτουμε τρομοκρατικά διλήμματα, χωρίς να του τάζουμε «λαγούς με πετραχήλια», χωρίς να θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την δίκαιη οργή και αγανάκτησή του, χωρίς να καπηλευόμαστε αξίες και ιδεολογίες. Μάθαμε από τα λάθη μας, διδαχθήκαμε από τις προδοσίες, και προχωρούμε μπροστά. Προτάσσουμε την λογική και τον δυναμισμό, την πίστη στις αρχές και στις ιδέες μας, και είμαστε οι μόνοι που μπορούν να ανατρέψουν αυτό το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και τις νεοπαγείς εκφράσεις του.

  Ελάτε μαζί μας, στον καλό και τίμιο αγώνα που χρόνια τώρα διεξαγάγουμε, και στείλτε μήνυμα σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό και γκρεμίζουν τα όνειρά του.

  Κατηγορία: