Μαύρα και άραχνα

 • Δημοσιεύτηκε: 16 Δεκέμβριος 2000

  Το τέλος ενός ακόμα χρόνου φτάνει και είναι μία καλή στιγμή να γίνω Κασσάνδρα. Αν περνά από το χέρι του Tony Blair δεν θα υπάρχει Αγγλία για πάντα. Η χώρα ήδη ψυχορραγεί, όχι λόγω ξένων κατακτητών αλλά από την δική της μεταναστευτική πολιτική. Δημογραφικοί υπολογισμοί λένε ότι μέχρι το τέλος του νέου αιώνα οι Άγγλοι θα είναι μειονότητα στην πατρίδα τους.

  Για σκεφθείτε το. Προ πεντηκονταετίας υπήρχαν μόνο μερικές δεκάδες χιλιάδες έγχρωμοι (non-whites) σε όλη την Μεγάλη Βρετανία, αλλά στα επόμενα εκατό χρόνια οι λευκοί πιθανότατα θα αποτελούν μειονότητα. Και αυτό είναι πολύ εύκολο να εξηγηθεί. Οι Άγγλοι δεν κάνουν αρκετά παιδιά ενώ οι έγχρωμοι έχουν υψηλό δείκτη γονιμότητας. Όπως σημείωσε και ο Observer: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία όπου ένας ευρύς γηγενής πληθυσμός έχει μετατραπεί σε μειονότητα με την θέλησή του και όχι λόγω πολέμου, πείνας ή επιδημίας».

  Έχετε υπʼ όψιν σας ότι μπορεί οι Άγγλοι να είναι ξοφλημένοι ως λαός, αλλά τουλάχιστον έχουν διπλάσιο χρόνο σε σχέση με τους λευκούς της Αμερικής. Μέχρι το 2050 οι λευκοί θα είναι μειονότητα στον πληθυσμό των ΗΠΑ, όπως είναι ήδη στην Καλιφόρνια. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι το ότι δύο από τις πιο ισχυρές χώρες του 19ου και του 20ου αιώνα νομοθέτησαν την πορεία προς ίδια τους την εξαφάνιση. Αυτή είναι η αυτοκτονία της Δύσης. Στην χώρα μου την Ελλάδα ο ρυθμός γεννήσεων μειώνεται με ανησυχητικό ρυθμό. Στην Ιταλία, ο κάποτε γόνιμος Καθολικός πληθυσμός έχει τόσο χαμηλό ρυθμό γεννήσεων που πληθυσμιακά ελαττώνεται. Στην ουσία, οι Ευρωπαϊκοί ρυθμοί γεννήσεων είναι χαμηλότεροι από τους ρυθμούς αντικατάστασης, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι σύντομα θα αντιμετωπίσουμε την εξαφάνιση της Λευκής φυλής. Εν τω μεταξύ, οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις είναι απασχολημένες ανοίγοντας το σύνορα στην μετανάστευση από τις χώρες του Τρίτου Κόσμου.

  Δεν χρειάζεται να πω ότι με το που κρούει κάποιος τον κώδωνα του κινδύνου για την φυλή του, οι χρήσιμοι ηλίθιοι της πολιτικής ορθότητας πιάνουν δουλειά. Ένας τέτοιος τύπος έγραψε προ ολίγων εβδομάδων ένα γράμμα στον Spectator λέγοντας ότι έχω πολύ μικρό μυαλό. Μπορεί και να έχω, αλλά καλύτερα να έχεις μικρό μυαλό παρά μικρό πέος - όπως ηλίθιοι σαν και αυτόν συνήθως έχουν.

  Είμαι Έλλην με κάποιο Γερμανικό αίμα και θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό. Τον πολιτισμό που μας έδωσε τον Όμηρο, τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον Δάντη, τον Σαίξπηρ, τον Γκαίτε, τον Μπαχ, τον Μότσαρτ και τον Μπετόβεν. Γιατί είναι ρατσιστικό το να θες να κρατήσεις την Αγγλία για τους Άγγλους ή την Ελλάδα για τους Έλληνες; Γιατί πρέπει να ακούμε στους κομπιναδόρους του αντιρατσισμού, όπως τον Jesse Jackson ή την συμμορία του Blair, να αρλουμπολογούν ασταμάτητα για την διαφορετικότητα; Όσον με αφορά, υπάρχουν περισσότερες χώρες μαύρων και μελαμψών παρά λευκών, επομένως η διαφορετικότητα πρέπει να αντιστραφεί και όχι να ενθαρρυνθεί. Οι περισσότερες επιστημονικές και τεχνολογικές ανακαλύψεις εφευρέθηκαν από λευκούς, αλλά παρ' όλα αυτά οι ηγέτες μας, πρόθυμοι να ικανοποιήσουν τους πολιτικώς ορθούς διανοούμενους, κάνουν τα πάντα για να καταστρέψουν το Ευρωπαϊκό παρελθόν μας. Όλο γίνονται στο όνομα της ανεκτικότητας, μέσω επικοινωνιολόγων, αργυρώνητων ψευτών, παλληκαρισμών και δόλιων μεθόδων κηδεμονίας.

  Σε ένα ακριβές και αιχμηρό άρθρο στο περιοδικό National Review, ο David Pryce-Jones απεκάλεσε τον Tony Blair ως «τον πρωθυπουργό της Βρετανίας που έκανε εσκεμμένα την μεγαλύτερη ζημιά ως τώρα». Η διάλυση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι το πρώτα βήμα στην άρνηση του Βρετανικού παρελθόντος σύμφωνα με τον Pryce-Jones: «Ο Blair έχει πετύχει τον σχεδόν ασύλληπτο άθλο του να φέρει την Βρετανική ταυτότητα σε αμφισβήτηση. Η λέξη «Βρετανικός» μετατρέπεται σε απαρχαιωμένο όρο όπως ο λέξη «Σοβιετικός». Η Αγγλία είναι μία χώρα όπου στα δημαρχεία αρνούνται να αναρτήσουν την σημαία από τον φόβο μήπως προσβληθεί κάποιος». Αυτό που μπορώ να πω είναι το εξής: Με το να γεμίζει η Βουλή των Λόρδων με ύποπτους επιχειρηματίες, πρόσωπα των ΜΜΕ και νεόπλουτους της βιομηχανίας του θεάματος οι οποίοι ενίσχυσαν οικονομικά τους «Νέους Εργατικούς», ο Blair ξεπάστρεψε όλες τις δικλείδες ασφαλείας που διατηρούσαν της δημοκρατία στην Βρετανία για χίλια χρόνια. Αρχαία έθιμα και δικαιώματα δεν είναι πλέον ασφαλή και μία αστυνομική δύναμη χωρίς ηθικό υφίσταται την ενορχηστρωμένη επίθεση των μοντερνιστών που μας έδωσαν τον «Θόλο».

  Μία φορά και έναν καιρό, ο εθνικισμός ήταν αρετή. Θυμόσουν το παρελθόν με υπερηφάνεια, και όσοι δεν το έκαναν ήταν σαν τους μεθυσμένους που είχαν σκοτοδίνες. Τώρα το παρελθόν είναι κακό πράγμα. Η ατελείωτη προπαγάνδα περί ρατσισμού, σεξισμού και άλλων υποτιθέμενων αμαρτιών των προγόνων μας είναι τα βασικά όπλα στην καταστροφή του παρελθόντος. Στην Αμερική θεωρείται πολύ κακό να ευχηθείς σε κάποιον Καλά Χριστούγεννα. Το πολιτικώς ορθό είναι να του ευχηθείς καλές γιορτές. Η λέξη Χριστούγεννα προσβάλλει τους μη-Χριστιανούς, παρ' όλο που οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν από προσκυνητές. Αλλά θα παρεκκλίνω. Εξ' άλλου είναι χριστουγεννιάτικο τεύχος, το 24ο στο οποίο συνεισέφερα, και επομένως θα κλείσω αυτήν την καταθλιπτική διατριβή με το να ευχηθώ σε όλους σας Χαρούμενα Χριστούγεννα.


  Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος ζει στην Νέα Υόρκη και εργάζεται για το εβδομαδιαίο βρετανικό περιοδικό Spectator και τους Sunday Times, ενώ εκδίδει στο Λονδίνο το συντηρητικό περιοδικό «Right Now!». Αποσπάσματα, όπως και ολόκληρα άρθρα του, έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς από ελληνικές εφημερίδες, όπως η «Ελευθεροτυπία».
  Κατηγορία: