Μακεδονικό και "Ισχυρά Ελλάς"

 • Δημοσιεύτηκε: 05 Νοέμβριος 2004

  Τόσα χρόνια ακούμε από την "υπεύθυνη" πολιτική ηγεσία μας ότι η Ελλάς είναι μία ισχυρή χώρα, μέλος όλων των διεθνών οργανισμών, μέσα στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης (Ο.Ν.Ε.), ότι συμμετέχουμε σε όλα τα διεθνή κέντρα αποφάσεων, ότι η γνώμη μας μετράει κοκ. Οι εκάστοτε "ηγέτες μας" μας λένε επίσης να αντιμετωπίζουμε με "ψυχραιμία" τα προβλήματα που παρουσιάζονται, ότι πρέπει να ξεπεράσουμε τον "εθνικισμό" και τον "επαρχιωτισμό" μας, διότι η Ελλάς είναι ένας σημαντικός παίκτης στην διεθνή σκηνή, μέλος πλέον των μη-μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε.

  Και ξαφνικά, αφού έχουμε πιστέψει όλα αυτά τα φληναφήματα, έρχεται η Αμερική και αναγνωρίζει τα Σκόπια ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και απλώς, περιορίζεται, να μας το ανακοινώσει λίγες ώρες πριν την επίσημη αναγνώριση! Τότε, πανικόβλητος ο πολιτικός μας κόσμος, αφήνοντας κατά μέρος την πασίγνωστη "ψυχραιμία" του, φωνάζει κατά των ΗΠΑ, κατά της κυβερνήσεως, κατά των πάντων.

  Που πήγαν τώρα όλοι αυτοί που μιλούσαν περί ισχυράς Ελλάδος; Για ποια όμως ισχυρά Ελλάδα μιλούσαν; Για αυτή που επιτρέπει στα τουρκικά F-16 να πετούν πάνω από την Ανδρο; Για αυτή που επιτρέπει στους Αλβανούς κατσαπλιάδες να τρομοκρατούν ανενόχλητοι τους Ελληνες της Βορείου Ηπείρου; Για αυτή που άφησε τους Ελληνες της Ιωνίας στο έλεος του αφιονισμένου τουρκικού όχλου;

  Δεν υπάρχει καμμία ισχυρή Ελλάδα. Υπάρχει μόνο μία ελληνόφωνη πολιτική νομενκλατούρα που λειτουργεί, τις περισσότερες φορές, ως τοποτηρητής ξένων συμφερόντων. Η οποία για άλλη μία φορά θα προσπαθήσει να μας ξεγελάσει, με κάποιους κάλπικους "πατριωτικούς παιάνες". Για άλλη μία φορά θα μας βρουν μπροστά τους.

  Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και οι Ελληνες πατριώτες θα βγουν στον δρόμο, θα φωνάξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε, όχι μόνο εναντίον της Αμερικανικής κυβερνήσεως, αυτή άλλωστε την δουλειά της κάνει, αλλά εναντίον ενός αθλίου πολιτικού κατεστημένου, το οποίο εμπαίζει και προδίδει τον Ελληνισμό. "Ας βοηθήσουμε την Μακεδονία και η Μακεδονία θα μας σώσει" έγραφε ο Ιων Δραγούμης. Σήμερα, 100 χρόνια από την θυσία του Παύλου Μελά, η Μακεδονία μας απειλείται ξανά. Ας σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων, υπερασπιζόμενοι την ιστορία και τον πολιτισμό μας.

  Κατηγορία: