Μέσα από τον αγώνα κτίζεται το αύριο

 • Δημοσιεύτηκε: 13 Απρίλιος 2006

  Σταθερή είναι η άνοδος του ΛΑ.Ο.Σ. στις πανελλαδικές δημοσκοπήσεις, παρά τον βρώμικο πόλεμο που έχουν εξαπολύσεις εις βάρος του κυβερνητικοί και άλλοι κύκλοι. Ιδιαίτερη προσπάθεια καταβάλλον, ανά την Ελλάδα, ώστε να εμποδίσουν το κόμμα να αναπτύξει δικούς του αυτόνομους μηχανισμούς και να διεκδικήσει δήμους και νομαρχίες. Γνωρίζουν τα φερέφωνα και οι εντολοδόχοι του δικομματισμού στην Ελλάδα, ότι εάν ο ΛΑ.Ο.Σ. καταφέρει να αναπτύξει δικούς του μηχανισμούς, τότε το τέλος της μεταπολιτευτικής τους παντοκυριαρχίας θα έχει αρχίσει.

  Την δυνατότητα να κατέλθει το κόμμα, την έχει σε πολλές περιφέρειες στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα σημαντική όμως είναι η περίπτωση του Δήμου Αθηναίων, όπου θα έχουν επικεντρωθεί τα φώτα της δημοσιότητας καθ' όλη την διάρκεια των εκλογών. Η πιθανότητα της στήριξης του Νικήτα Κακλαμάνη στον Δήμο, δεν φαντάζει πλέον ικανοποιητική μετά από τα πολυπολιτισμικά και πολυφυλετικά κηρύγματά του τον τελευταίο καιρό. Η επιλογή του συμπαθούς και εθνικά ευαίσθητου πολιτικού να ακολουθήσει την νεοταξική και παγκοσμιοποιητική πολιτική της «πρωτεύουσας όλων των φυλών» μας βρίσκει εντελώς αντίθετους.

  Η Αθήνα για εμάς τους Έλληνες αντιπροσωπεύει μία από τις βασικές και ιστορικές μήτρες Ελληνικού Πολιτισμού. Γι' αυτό απαιτείται μια δημαρχιακή υποψηφιότητα που να εμπεριέχει την γνώση (πολιτισμού και ιστορίας), την δύναμη (της νιότης και του θάρρους) και την θετική αναγνωρισιμότητα. Ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο πρόεδρός κ. Γ.Καρατζαφέρης δεν στερείται τέτοιων στελεχών, αντιθέτως είναι επιτακτική ανάγκη να τους δοθούν «φτερά για να πετάξουν», ώστε να δημιουργηθεί ο πολυπόθητος Τρίτος Πόλος, ο Πατριωτικός Πόλος.

  Στην περίπτωση λοιπόν των Αθηνών, αποτελεί κοινή εκτίμηση και επιθυμία πάρα πολλών συμπολιτών, να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ο δυναμικός, μορφωμένος και δημιουργικός εκδότης, αλλά και εκπρόσωπος τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. 'Αδωνις Γεωργιάδης. Ο 'Αδωνις Γεωργιάδης είναι σίγουρο ότι θα αντιπροσωπεύσει επάξια τις προσδοκίες των Αθηναίων. Ας του δοθεί η ευκαιρία. Διότι μέσα από τον αγώνα κτίζεται το αύριο. Το γαλανό, το Ελληνικό Αύριο που ονειρευόμαστε και φυλάμε στην καρδιά μας.

  Θέλει Αρετή Και Τόλμη η Ελευθερία


  Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο Μαρτίου-Απριλίου της εφημερίδος ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
  Κατηγορία: