Κοπή βασιλόπιτας της ΝΕ.Ο.Σ.

 • Δημοσιεύτηκε: 26 Ιανουάριος 2008

  Το αδιαχώρητο επικράτησε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου κατά την κοπή της βασιλόπιτας της ΝΕ.Ο.Σ. και τα κεντρικά γραφεία της Νεολαίας (Φιλελλήνων 7, Σύνταγμα) αποδείχθηκαν στην κυριολεξία μικρά για τις ανάγκες μίας τέτοιας εκδήλωσης. Οι ΝΕΟΣίτες έδωσαν βροντερό παρόν στο κάλεσμα δείχνοντας πως το 2008 θα είναι μία πολύ εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα χρονιά για το Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, σύσσωμοι οι βουλευτές Αθηνών και Πειραιώς του κόμματος (Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Αϊβαλιώτης, Θάνος Πλεύρης, Μάκης Βορίδης, Βαΐτσης Αποστολάτος, Δήμητρα Αράπογλου), ο ευρωβουλευτής Γιώργος Γεωργίου, ο εκπρόσωπος Τύπου Αλέξης Οικονόμου, ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Καραποστόλου, η Πρόεδρος Γυναικών Βασιλική Τσαμπιέρη και πλήθος άλλων κομματικών στελεχών.

  Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. στον χαιρετισμό του τόνισε πως το κόμμα είναι σε τροχιά ανόδου και αυτό φαίνεται μεταξύ άλλων και από την μεγάλη ενδυνάμωση της ΝΕ.Ο.Σ., η οποία ήταν βασικός παράγοντας της επιτυχίας του ΛΑ.Ο.Σ. στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Επεσήμανε πως η νέα χρονιά που ήρθε είναι πολύ κρίσιμη για την πατρίδα μας και ο ρόλος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού με την δυναμική παρουσία του στην Βουλή θα είναι καταλυτικός.

  Μετά την κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. και τον Πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννη Παναγιωτακόπουλο ακολούθησε δεξίωση και ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων μεταξύ των μελών και φίλων της ΝΕ.Ο.Σ. σχετικά με την νέα οργανωτική διάρθρωση της Νεολαίας μας στις τοπικές των Αθηνών και του Πειραιά.

  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον εκδότη Ιωάννη Γιαννάκενα για την προσφορά βιβλίων τα οποία κέρδισαν 2 μέλη της ΝΕ.Ο.Σ. που βρήκαν τα τυχερά φλουριά. Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους της ΝΕ.Ο.Σ. Καλή Χρονιά με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα που έχουμε να διεξάγουμε. Η Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού εγκαινιάζει την νέα χρονιά με πλήθος εκδηλώσεων και ακτιβιστικών δράσεων, αρχής γενομένης από την μεγάλη αναδάσωση της 10ης Φεβρουαρίου στην Πεντέλη.

  Κατηγορία: