Κοινή ομιλία Βορίδη και Καρατζαφέρη

 • Δημοσιεύτηκε: 17 Δεκέμβριος 2004

  Σε κλίμα συσπειρώσεως και μεγάλης ικανοποιήσεως πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου η δεύτερη κοινή παρουσία του προέδρου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκη Βορίδη με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη, στα πλαίσια χριστουγεννιάτικης χοροεσπερίδος που διοργάνωσε η Τ.Ε. Αμαρουσίου του ΛΑ.Ο.Σ στο κέντρο ΤΟΛ.

  Ο Μάκης Βορίδης στην ομιλία του, εξέφρασε την ανάγκη συσπειρώσεως των πατριωτικών δυνάμεων εν' όψει των πολύ δυσάρεστων για την πατρίδα μας εξελίξεων στα Ελληνοτουρκικά, με την ουσιαστική αποδοχή της Τουρκίας στην Ε.Ε., αλλά και στα υπόλοιπα εθνικά μας ζητήματα. Χαρακτηριστικά, ο κ. Βορίδης είπε ότι είναι υποχρέωση του πατριωτικού κινήματος και κατά συνέπειαν και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, να στηρίξει τον μόνο Έλληνα πολιτικό που σε διεθνές επίπεδο επέμεινε στην μοναδική συμφέρουσα για την χώρα μας λύση, που λέγεται "βέτο".

  Ο κ. Καρατζαφέρης, άρτι αφιχθείς από τις Βρυξέλλες περιέγραψε το κλίμα ενδοτισμού που χαρακτηρίζει το σύνολο των Ελλήνων, αλλά και ξένων, ευρωβουλευτών στο θέμα της εισόδου της Τουρκίας στην Ε.Ε., ενώ χαιρέτησε με θέρμη την υποστήριξη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι τιμή του να έχει στο πλευρό του το πατριωτικό μονομπλόκ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ υπό την ηγεσία του Μάκη Βορίδη. Λίγο αργότερα, κλείνοντας την ομιλία του επανελάμβανε: "Θέλω να έχω κοινή περπατησιά με τον Μάκη Βορίδη και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με τα πολύ καλά στελέχη".

  Το κλιμάκιο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που παρέστη στην εκδήλωση, αποτελείτο από τον Διευθυντή Επικοινωνίας Χρήστο Χαρίτο, το στέλεχος της Διευθύνσεως Επικοινωνίας Παναγιώτη Δούμα, καθώς και τους εκπροσώπους της Οργανώσεως Βορείων Προαστίων Γιώργο Τσιχλή και Αλέκο Τζαννακάκη.

  Κατηγορία: