Κατάργηση του Σταυρού από την σημαία;

 • Δημοσιεύτηκε: 01 Σεπτέμβριος 2010

  Φαίνεται πως για κάποιους τα πραγματικά προβλήματα στον τόπο μας δεν είναι αυτά που όλοι βιώνουμε, αυτά που όλοι αναγνωρίζουμε. Πρώτιστο μέλημα και καθήκον τους δεν είναι η αντιμετώπιση των σαρωτικών αλλαγών που έχει επιφέρει στην ζωή μας, η υπαγωγή μας στο ΔΝΤ και οι εγκληματικές ορέξεις της τρόικας, που πλήττουν όλα σχεδόν τα Ελληνικά σπίτια, με μεγάλα θύματα τους λεγόμενους μη προνομιούχους και τις οικογένειές τους.

  Με τον τρόπο που λειτουργεί το οικονομικό σύστημα στην χώρα μας βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως το κρέας, τα φρούτα, τα λαχανικά έχουν μετατραπεί σε ... χρηματιστηριακά είδη. Έχουν δημιουργήσει οικονομική τρομοκρατία σε βάρος του μέσου πολίτη, με την ανεργία να καλπάζει, κυρίως για τους νέους μας, καταδεικνύοντας το χάσμα μεταξύ εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας στην χώρα μας.

  Τα ναρκωτικά, σαν μάστιγα τρυπούν το κορμί του νεότερου και δυναμικότερου κομματιού του λαού μας, της νεολαίας. Η εγκληματικότητα, αποτέλεσμα της οικονομικής μας παρακμής, έχει γίνει καθημερινότητα στην ζωή των Ελλήνων. Η ακρίβεια και τα χρέη είναι εκτός ελέγχου. Το δημόσιο χρέος έχει εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη. Τα νοικοκυριά είναι καταχρεωμένα στις τράπεζες. Η μεσαία αστική τάξη είναι σε απόγνωση. Ο πληθωρισμός κυμαίνεται περίπου στο 6%, κυρίως λόγω των συνεχών αυξήσεων του ΦΠΑ και αποτελεί ρεκόρ δεκαετίας. Η οικοδομική αγορά καταρρέει. Δύο εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας.

  Εκτός όλων των παραπάνω, έχουμε μια πολιτεία, ένα κράτος χρεοκοπημένο και από ηθικές αξίες και αρετές, αλλά και οράματα για το λαό. Έτσι σύμφωνα με τα εγχώρια τσιράκια της Νέας Τάξης πραγμάτων, τους εκπροσώπους της αμερικανοκρατίας και της πιο χυδαίας μορφής παγκοσμιοποίησης που ενσαρκώνεται μέσω του σημερινού πρωθυπουργού της Ελλάδος, τα προβλήματα του ελληνικού λαού είναι άλλα: Είναι ο ... μιλιταρισμός που εμποτίζουμε τα παιδιά μας και ως εκ τούτου πρέπει να καταργηθούν οι παρελάσεις (στην συνέχεια φυσικά και οι ίδιες οι εθνικές επέτειοι). Πρόβλημα για τους παγκοσμιοποιητές είναι ο ... Σταυρός στην σημαία μας και η εικόνα του Χριστού στις δημόσιες αίθουσες. Πρόβλημα είναι ο ... ρατσισμός των Ελλήνων απέναντι στους λαθρομετανάστες.

  Τα ονόματα των υπερασπιστών της παγκοσμιοποίησης είναι γνωστά. Ο λαός θυμάται. Έχει μνήμη και κρίση. Θυμάται ποιοι αποκαλούσαν τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ... αγύρτη. Αν Ιταλός πολιτικός αποκαλούσε τον Πάπα αγύρτη θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες! Ο κόσμος θυμάται ποιος δήλωνε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την ελληνική σημαία. Θυμάται ποιοι πολιτικοί και σε ποιους χώρους ανήκουν εκείνοι που κόπτονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, αλλά δεν αγωνίστηκαν ποτέ για τα δίκαια των Βορειοηπειρωτών, τα δίκαια της Θράκης ή των προσφύγων της ελληνικής Κύπρου. Θυμάται κι ας νομίζουν κάποιοι ότι ξεχνά τα «έργα» τους.

  Καημός των θεματοφυλάκων της Νέας Τάξης, η κατάργηση των παρελάσεων και του Σταυρού από την σημαία. Το τελευταίο το έχουν ήδη πετύχει. Σε δημόσια κτίρια, υπουργεία κ.λπ., η γαλανόλευκη κυματίζει πάνω σε ένα κολοβό κοντάρι. Σταυρός πουθενά! Ακούγονται δε τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότερες «προοδευτικές» φωνές που ζητούν την αφαίρεση του σταυρού και μέσα από τη ίδια τη σημαία, στο επάνω αριστερό μέρος της!

  Ζητούν δηλαδή, τον ακρωτηριασμό του Εθνικού μας συμβόλου, τάχατες πως είναι επιταγή της Ε.Ε., όπως π.χ. ήταν επιταγή της Ε.Ε. η αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, από την κυβέρνηση των κ.κ. Σημίτη, Πάγκαλου και Παπανδρέου. Εάν πράγματι είναι επιταγή της Ε.Ε., ας φροντίσουν οι εταίροι μας, πρώτα να αφαιρέσουν τον Σταυρό από την σημαία της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Δανίας, ακόμη και του Ηνωμένου Βασιλείου και μετά να ασχοληθούν με τον Σταυρό της ελληνικής σημαίας.

  «Προοδευτικές» φωνές που κρατούν ομήρους τους πολίτες αυτής της χώρας, χωρίζοντας τους σε αριστερούς και δεξιούς. Με την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού δεν υπάρχουν πλέον αριστεροί και δεξιοί. Υπάρχουν μόνον οπαδοί της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης και οι πολέμιοι τους.

  Πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε! Σαν ενεργοί πολίτες, σαν υπεύθυνα άτομα, σαν λαός που διαθέτει κρίση και διάθεση αντίστασης στη Νέα Τάξη και στους εδώ υπηρέτες της. Η ισοπέδωση, που οδηγεί μαθηματικά στον πιο ολισθηρό κατήφορο, δεν πρέπει να περάσει.

  Ειδάλλως, η γενιά μας θα στιγματιστεί με το πιο θλιβερό κατάντημα: Να είμαστε εμείς η γενιά που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια πατρίδα απεθνοποιημένη και πεθαμένη. Που δεν θα είναι πια Ελλάδα. Αντίσταση τώρα! Γιατί αύριο θα είναι πια αργά. Και το αύριο έρχεται πολύ γρήγορα. Και απείρως γρηγορότερα από όσο εμείς θέλουμε να πιστεύουμε...