Η ώρα του λαού

 • Δημοσιεύτηκε: 15 Σεπτέμβριος 2007

  Την Κυριακή είναι η ώρα του λαού. Στο όνομα του οποίου όλοι υπηρετούν και θυσιάζονται καθώς λένε. Ποιοι όμως μας ζητούν την ψήφο; Ποιοι πραγματικά υπηρέτησαν τον λαό; Ποιοι καπηλεύονται έννοιες και αξίες στον βωμό του πλουτισμού η της μισαλλοδοξίας; Επειδή όλα όσα έχουμε ζήσει κυρίως τα τελευταία χρόνια και που δεν τιμούν καθόλου την δημοκρατία και την ιστορία αυτού του τόπου.

  Μαύρο σε όλους τους καπηλευτές των εννοιών Πατρίδα, Δημοκρατία, ηθικές αξίες κ.λπ.

  Μαύρο σε αυτούς που υποσχέθηκαν, δεν πραγματοποίησαν και ζητούν τώρα εκ νέου την ψήφο του λαού μας για να πραγματοποιήσουν αυτά που είχαν υποσχεθεί και εξαπάτησαν τον λαό με το να μην τα πραγματώσουν.

  Μαύρο και σε αυτούς που έρχονται ως τιμητές, ως λύση στο πρόβλημα της διακυβέρνησης και που χθες ήταν αυτοί που έπρατταν με παρόμοιο τρόπο και που προσπαθούν να μας παραπλανήσουν εκ νέου και να «χάψουμε» πως αυτοί είναι οι σωτήρες που θα σώσουν την κατάσταση.

  Μαύρο σε όλους αυτούς μαζί οι οποίοι ξεπουλάνε την χώρα μας, την ιστορία μας και σε λίγο και τα σύνορά μας, μέρος των εδαφών μας.

  Μαύρο και στους πιο μικρούς συνδυασμούς που οι μεν κατ' εξακολούθηση έχουν προδώσει την πατρίδα μας και έχουν φέρει τον διχασμό και το μίσος και άλλα πολλά. Ακόμη και ο αντιαμερικανισμός τους, πηγάζει από οτιδήποτε άλλο εκτός της φιλοπατρίας.

  Μαύρο και στο κόμμα του εκφυλισμού και της παρακμής, της οπισθοδρόμησης και της συντήρησης. Του κόμματος που εχθρεύεται τους ένθεους, που εχθρεύεται τον πατριωτισμό, που είναι υπέρ των ομοφυλοφίλων ως κίνημα εξάπλωσης, που είναι υπέρ της απελευθέρωσης και άρσης της απαγόρευσης της χρήσης ναρκωτικών, που είναι σύμμαχοι των σχεδίων της Τουρκίας για ανεξάρτητη Θράκη και φυσικά ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας, του κόμματος που σκοπό έχει την αλλοίωση του φυλετικού μας ιστού θέλοντας τον πολυπολιτισμό, τις προσμίξεις με ξένους, την αθρόα προσέλευση αλλοδαπών και γενικά ένα κόμμα που προσπαθεί να «μουδιάσει» την Ελληνική μεγαλοσύνη.

  Ψήφο στον μόνο πολιτικό φορέα που αντιστέκεται, που μιλά εθνικά, που μάχεται για τον λαό και την ιστορία της πατρίδας μας.

  Ψήφο στον ΛΑ.Ο.Σ., ψήφο στον Γιώργο Καρατζαφέρη, ψήφο σε άξιους πατριώτες υποψήφιους βουλευτές.

  Η Ρήξη και η Ανατροπή έχει την ώρα της και αυτή η ώρα είναι τώρα!

  Κατηγορία: