Η δικαίωση των αγροτών, δικαίωση της Ελλάδας

  • Δημοσιεύτηκε: 06 Φεβρουάριος 2013

    Ο αγώνας των Ελλήνων αγροτών περιλαμβάνει τα αιτήματα της Ελλάδας που τέθηκε στο περιθώριο, της Ελλάδας που χειραγωγήθηκε στην εσφαλμένη κατεύθυνση, της Ελλάδας που προτίμησε να επιδοτηθεί ή να δανειστεί αντί να παράγει. Ο αγώνας των αγροτών είναι πολυμέτωπος: εναντίον των καρτέλ και των κυκλωμάτων που λυμαίνονται την οικονομική ζωή, εναντίον των επιλογών των διευθυντηρίων που στραγγαλίζουν τον πρωτογενή τομέα, εναντίον των προσκυνημένων πολιτικών που δεν τολμούν να πολεμήσουν για το αυτονόητο καθώς έχουν μεταβληθεί σε εντολοδόχους ξένων συμφερόντων.

    Οι Έλληνες αγρότες πάνω στην ιερή Ελληνική γη, υπερασπιστές αξιών και παραδόσεων, δημιουργοί ακάματοι, δεν μπορούν παρά να υψώσουν πρώτοι την σημαία των αγώνων κατά της εξάρτησης, της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Οι προτάσεις για τον ΦΠΑ, για το τιμολόγιο καυσίμων και ρεύματος, για την φορολόγηση, για την παραγωγή και την εμπορία των προϊόντων, για την επάρκεια και την ποιότητα στην διατροφή του λαού, για την ερείπωση της υπαίθρου και την καταστροφή του υδροφόρου ορίζοντα, είναι όλες στην ορθή κατεύθυνση.

    Οι Έλληνες αγρότες μπορούν και πρέπει να τεθούν στην πρωτοπορία της εθνικής ανασυγκρότησης, αρκεί να υπάρξει το πολιτικό πλαίσιο. Το Εθνικό Μέτωπο χαιρετίζει την αφύπνιση και καλεί όλους τους συμπατριώτες από όλους τους χώρους εργασίας να εξετάσουν το πλαίσιο θέσεων και να διαπιστώσουν που οδηγούμαστε και τι μπορεί να γίνει.

    Τώρα, που γίνεται συνείδηση η κεντρική μας πολιτική θέση για την ανάγκη αυτοδύναμης εθνικής οικονομίας και προστασίας των εγχωρίων πόρων και δυνατοτήτων, όλοι μέλη και φίλοι του κινήματος, καθώς και κάθε Έλληνας που αντιλαμβάνεται τα όσα συμβαίνουν και θέλει να αντισταθεί, ας βρεθούμε στην πρώτη γραμμή των αγώνων.