Η ατελείωτη υποκρισία του κ. Αλαβάνου και του ΣΥΡΙΖΑ

 • Δημοσιεύτηκε: 12 Οκτώβριος 2007

  Αντιγράφω από εφημερίδα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ διότι αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το πρόβλημα. Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι καταδικάζουμε κάθε εκδήλωση βίας από όποιον κι αν προέρχεται. Δεν υπάρχει πολιτικά μια διάσταση οικογενειακής και συλλογικής ευθύνης για το κόμμα μας. Κι από δω και πέρα κανείς πρέπει να σκεφτεί γιατί μόνον ο αναμάρτητος πρώτος τη λίθο βαλέτω». Κάθε φράση πιο υποκριτική από την προηγούμενη. Το ψέμα και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο από το στόμα του «μεγάλου προοδευτικού αντιφασίστα αντιρατσιστή ηγέτη».

  Και εξηγούμαι: Εδώ και δύο μήνες όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από όλα τα παράθυρα κραυγάζουν για την «επάρατη» υποψηφιότητα και τελικά την «επικίνδυνη» για την δημοκρατία μας εκλογή του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. δικηγόρου Θάνου Πλεύρη. Το έγκλημα του; Κατέστρεψε δημόσια περιουσία; Περιύβρισε τις αρχές; Έκαψε με μολότοφ αυτοκίνητα, εθνικά σύμβολα και «μπάτσους»; Κατείχε χειροβομβίδες και διέπραξε ένοπλες ληστείες; Όχι, κάτι πολύ πολύ χειρότερο. Είναι, κατά το ΣΥΡΙΖΑ, φασίστας και ρατσιστής.

  Πώς το αποδεικνύουν; Με φασιστικά λόγια ή χειρότερα με ρατσιστικές πράξεις του Θάνου Πλεύρη; Όχι. Επειδή ο μπαμπάς του, ο φυλετιστής Κωνσταντίνος Πλεύρης, δηλώνει αντικοινοβουλευτικός. Ευχαριστούμε τον κ. Αλαβάνο και τους φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αντιμετωπίζουν με «σοβαρότητα» το θέμα του εκλεγμένου Θάνου Πλεύρη και οι ΣΥΡΙΖΑ-νεοναζί τον καταδικάζουν με το επιχείρημα της οικογενειακής ευθύνης και γενικά τον ΛΑ.Ο.Σ. με επιχειρήματα συλλογικής ευθύνης.

  Δύο παράμετροι ακόμη. «Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω»: οι αθεόφοβοι (στην κυριολεξία) επικαλούνται λόγια του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού, στο όνομα του οποίου αρνούνται να ορκιστούν. «Καταδικάζουμε κάθε εκδήλωση βίας από όποιον κι αν προέρχεται»: εκτός φυσικά από την επίθεση συμμορίας αλητών-αναρχικών στην έκθεση βιβλίου στην Αθήνα, την καταστροφή δύο περιπτέρων εκδοτικών οίκων και τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι με ρόπαλα δύο νεαρών υπαλλήλων. Το έγκλημα τους; Πουλούσαν βιβλία εθνικού προβληματισμού. Η αριστερή φασιστική και ρατσιστική λογοκρισία έδρασε πάλι. Και ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν καταδίκασε την βία, αλλά την δικαιολόγησε.

  Όπως έκανε και με τους «ταραξίες» που βεβήλωσαν τον Άγνωστο Στρατιώτη, τα «παιδιά» που έστειλαν στην εντατική αστυνομικούς να χαροπαλεύουν και τα «οργισμένα νιάτα» που πυρπόλησαν για 8η φορά το βιβλιοπωλείο του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνι Γεωργιάδη. Είστε αριστεροί ή απλά υποκριτές, φασίστες και ρατσιστές με καθετί Ορθόδοξο και Ελληνικό;

  Κατηγορία: