Η απο-εθνικοποίηση της Ελλάδος

 • Δημοσιεύτηκε: 20 Μάιος 2006

  Ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήρισε ως «εμβληματική» την υποψηφιότητα της κ. Καραχασάν, θέλοντας να τονίσει την ιδιαίτερη σημειολογία στην επιλογή της. Ο Γ. Παπανδρέου ανήκει σε εκείνο το ρεύμα του κοσμοπολιτισμού - με ρίζες στην φιλελεύθερη σοσιαλδημοκρατία - το οποίο υποστηρίζει το ιστορικό τέλος της σημασίας και της αξίας του έθνους. «Τα έθνη πέθαναν», αναφωνεί ο νέος Νίτσε.

  Αυτός ο κοσμοπολιτισμός υποστηρίζει ότι ο σημερινός «μετα-νεωτερικός κόσμος» πρέπει να ξεπεράσει τις δεσμεύσεις της ιστορίας, του έθνους και της καταγωγής και να οδεύσει σε ένα νέο κόσμο, ο οποίος θα συγκροτείται από άτομα τα οποία θα έχουν απολέσει κάθε ιδέα συλλογικής ταυτότητος. Σε αυτό τον κόσμο οι ανθρώπινες σχέσεις θα είναι πλήρως εξατομικευμένες, καθώς κάθε δεσμός με εθνικές αναφορές θα θεωρείται όχι μόνο αναχρονιστικός, αλλά και επίφοβος για τον οικουμενισμό της Νέας Τάξεως. Η νέα θρησκεία των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» - σε συνδυασμό με τον «ηθικό σχετικισμό» - δεν ανέχεται καμμία παρέκκλιση από αυτό τον κανόνα.

  Προκειμένου να διαπαιδαγωγήσουν τους λαούς και τους ανθρώπους σε αυτή την νέα θρησκεία πρέπει να επιβάλουν την πολιτική τους: πολυπολιτισμός, «δικαιώματα μειονοτήτων», «ανεξάρτητες αρχές», χωρισμός Κράτους - Εκκλησίας, κατάργηση των παρελάσεων, αποδόμηση της εθνικής ιστορίας. Στα πλαίσια αυτά θα πρέπει οι άνθρωποι να μάθουν ότι το κράτος δεν συνδέεται με το έθνος, ότι η κοινωνία πρέπει να είναι πολυπολιτισμική, ότι η ιστορία πρέπει να ξαναγραφεί, απαλλαγμένη από τις πατριωτικές αναφορές, ότι ο Ελληνικός πολιτισμός είναι απλά ένας πολιτισμός ανάμεσα στους άλλους, ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι οπισθοδρομική και χρήζει εκσυγχρονισμού.

  Στον πυρήνα της κοσμοπολιτικής σκέψεως οι πολιτικοί δεν εκφράζουν το έθνος - το οποίο είναι για αυτούς μία παρωχημένη φαντασίωση - αλλά τα αφηρημένα «ατομικά δικαιώματα», αποσυνδεδεμένα από κάθε εθνική και πολιτιστική ενότητα. Στο όνομα της καταπολεμήσεως της ξενοφοβίας προτάσσουν μία παραληρηματική «εθνοφοβία». Στο όνομα της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας» πολεμούν λυσσαλέα κάθε βιωματική αναφορά στην πατρίδα, ως πατρίδα ανθρώπων με κοινή καταγωγή, θρησκεία, ιστορία και πολιτισμό.

  Στην Ελλάδα σήμερα επιχειρείται η μεγαλύτερη λοβοτομή. Με πολιτική αιχμή του δόρατος το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου και ιδεολογικούς κομισσάριους τα στελέχη του ΣΥΝ επιχειρείται η πλήρης απο-εθνικοποίηση του Ελλάδος. Θα είναι η μεγαλύτερη πολιτισμική γενοκτονία που γνώρισε η ανθρωπότητα. Η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί με απάθεια τις εξελίξεις, όταν δεν τις πριμοδοτεί. Η μεγάλη ιστορική ευθύνη έγκειται σε εμάς, τους Έλληνες πατριώτες. Αν δεν αναστρέψουμε εμείς αυτή την πολιτική η επόμενη γενιά Ελλήνων θα ζήσει ένα εφιάλτη. ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.