Η Ελλάδα δεν θα γίνει Πακιστάν!

 • Δημοσιεύτηκε: 13 Ιούνιος 2009

  Πιστοποιείται ξανά πως αυτή η κυβέρνηση παίρνει μπροστά μόνο μετά από εκλογικές «σφαλιάρες». Όταν ο ΛΑ.Ο.Σ. μπήκε στη Βουλή, την επομένη των εκλογών ο κ. Καραμανλής απέσυρε το θλιβερό και ανθελληνικό βιβλίο της κας Γιαννάκου. Όταν την Κυριακή των Ευρωεκλογών ο ΛΑ.Ο.Σ. ξεπέρασε το 7%, δεν παρήλθαν παρά δύο μόνο 24ωρα και ο κ. Καραμανλής απέλασε (με ειδική πτήση!) τους πρώτους 55 λαθρομετανάστες.

  Και ξαφνικά εγένετο φως! Το ΠΑΣΟΚ που μέχρι χθες φώναζε για δικαίωμα ψήφου (!!!) σε κάθε μετανάστη, τώρα μιλάει για απελάσεις. Η Ν.Δ. και ο κ. Παυλόπουλος που μέχρι χθες ευχαριστούσαν τους λαθρομετανάστες που μας ... προτίμησαν, τώρα ανακάλυψαν πως υπάρχουν και οι ιθαγενείς Έλληνες, που υποφέρουν.

  Συμπτώσεις; Όχι φυσικά! Τα ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ. όμως τους προκάλεσαν τέτοιο πανικό, που μέσα σε λίγες ώρες «απέκτησαν» μεταναστευτική πολιτική.

  Ο ΛΑ.Ο.Σ. όμως δεν λειτουργεί βάσει κομματικών και εκλογικών αποτιμήσεων. Πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες! Χρόνια φωνάζαμε για την λαίλαπα των λαθρομεταναστών, και χαρακτηριζόμασταν από γαλάζιους, πράσινους, κόκκινους και ... ροζ, «ακραίοι» και «φασίστες». Τώρα φαίνεται πως όλοι αυτοί έρχονται στις θέσεις μας, όχι γιατί άλλαξαν ιδεολογία, αλλά διότι ο ΛΑ.Ο.Σ. τους άλλαξε τα φώτα.

  Ο αγώνας συνεχίζεται, εμείς δεν αλλάζουμε θέσεις κάθε μήνα και εβδομάδα. Δεν θα αφήσουμε την Χαλκίδα να καταντήσει Άγιος Παντελεήμονας, ούτε την Ελλάδα μας να μεταλλαχθεί σε Πακιστάν! Εφαρμογή του νόμου τώρα, δηλαδή απέλαση όσων βρίσκονται παράνομα στην πατρίδα μας.