Ευχαριστήριο Χρήστου Χαρίτου

 • Δημοσιεύτηκε: 10 Νοέμβριος 2010

  Θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της Περιφέρειας Νήσων που τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό της «Αττικής Οδού». Το αποτέλεσμα (6,3%) δείχνει τον μόνιμο χαρακτήρα της πολιτικής παρουσίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στα νησιά του Σαρωνικού και την Σαλαμίνα, τα οποία υποφέρουν από την εγκατάλειψη και την αδιαφορία της πολιτείας και των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου.

  Η συντριβή δε της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πειραιώς, στην οποία έλαβε λιγότερες ψήφους ακόμη και από το ΚΚΕ, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά μεταπολεμικώς, δείχνει με τον πιο αδιάψευστο τρόπο την ανάγκη της ιδεολογικής και πολιτικής αναγεννήσεως της Ελληνικής Δεξιάς. Σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να εργασθούμε όλοι όσοι πιστεύουμε στο εθνικό και κοινωνικό περιεχόμενο της δεξιάς ιδεολογίας.

  Συνεχίζουμε τον αγώνα, προσβλέποντας σε ένα μέλλον που θα διασφαλίζει την εθνική κυριαρχία και την κοινωνική αλληλεγγύη. Ενάντια στο χρεοκοπημένο - κοινωνικά και ηθικά - πολιτικό κατεστημένο. Με τους Έλληνες για την Ελλάδα!

  Χρήστος Χαρίτος
  πρώην υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων