Ευχαριστήριο Κώστα Καρδαρά

 • Δημοσιεύτηκε: 09 Νοέμβριος 2010

  Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, όλους τους πολίτες που μας έκαναν την μεγίστη τιμή να εμπιστευθούν την ψήφο τους στον συνδυασμό μας.

  Χωρίς ψευτοδιλήμματα και υποκριτικές εκ του ασφαλούς ανεύθυνες αντιμνημονιακές δεκαρολογίες, υπερασπιστήκαμε έντιμα και με επιτυχία τις ιδέες μας με τα λίγα μέσα που διαθέταμε, χωρίς το βαρύ επικοινωνιακό πυροβολικό άλλων συνδυασμών, που σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας και δυστυχίας των Ελλήνων, διεξήγαγαν προκλητικά πολυδάπανες προεκλογικές εκστρατείες, είχαμε την ικανοποίηση όχι μόνο να διατηρήσουμε το ποσοστό των εθνικών εκλογών αλλά και να το αυξήσουμε κατά μία ποσοστιαία μονάδα (αύξηση 25%).

  Οι ψηφοφόροι μας, ας καυχώνται ότι αγωνίστηκαν μαζί μας τον αγώνα τον καλό, επιλέγοντας την θέση της φιλοπατρίας και της ευθύνης απέναντι στη ζοφερή πραγματικότητα που έσυρε ο δικομματισμός την πατρίδα. Να μην έχουν την παραμικρή αμφιβολία πως θα μείνουμε σταθερά εκεί που οι αρχές μας και η εμπιστοσύνη τους μας έταξαν.

  Στους υπόλοιπους συμπολίτες μας, ευχόμαστε από καρδιάς, καλό κουράγιο για ένα χειμώνα που προβλέπεται ιδιαίτερα μακρύς και δύσκολος.

  Κώστας Καρδαράς
  χειρουργός
  πρώην υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας