Εκδήλωση του Εθνικού Μετώπου στην Ξάνθη

 • Δημοσιεύτηκε: 15 Ιούνιος 2013

  Η Οργάνωση Ξάνθης του Εθνικού Μετώπου πραγματοποίησε με επιτυχία, το Σάββατο 15 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Δημόκριτος» στην Ξάνθη, εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι πολιτικές θέσεις του Εθνικού Μετώπου, ενώ παράλληλα έγινε ενημέρωση πάνω στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Περιφερειακού Διοικητή Μακεδονίας - Θράκης και μέλους του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου Γιάννης Κουριαννίδη, ο οποίος ανέλυσε τις συνθήκες και την προέλευση των τραγικών προβλημάτων που διέρχεται η χώρα καθώς επίσης και τις λύσεις που προτείνει το Κίνημα για την σωτηρία της Πατρίδας.

  Ο συντονισμός της εκδηλώσεως έγινε από την Γραμματέα της Οργάνωσης Ξάνθης Μαρία Καραγιάννη και τον Γραμματέα της Οργάνωσης Νεολαίας του Εθνικού Μετώπου Ξάνθης Σπάρτακου Τανασιάδη. Παρόντες ήταν ο Γραμματέας της Οργάνωσης Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης Σωτήρης Αντωνιάδης και ο Γραμματέας της Οργάνωσης Νεολαίας Θεσσαλονίκης Γιάννης Παπαϊωάννου.

  Η νεοσύστατη Οργάνωση Ξάνθης, ξεκίνησε δυναμικά και δείχνει ήδη την αποφασιστικότητα της να διαδραματίσει ρόλο στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

  Κατηγορία: