Εγκαίνια γραφείων στις Σέρρες

  • Δημοσιεύτηκε: 26 Ιανουάριος 2004

    Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ εγκαινίασε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, στις 12:00, τα γραφεία της Νομαρχιακής Οργανώσεως Σερρών, στην οδό Ιουστινιανού 4.

    Η λειτουργία της νέας Νομαρχιακής μας Οργανώσεως στις Σέρρες σηματοδοτεί την συνεχή ανάπτυξη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην Μακεδονία, η οποία είναι αποτέλεσμα της σκληρής εργασίας των στελεχών μας, αλλά και της αγωνίας των Ελλήνων πατριωτών να αντισταθούν στην εθνική υποτέλεια και τον αφελληνισμό.

    O Μάκης Βορίδης μιλώντας στους Σερραίους που κατέκλυσαν τον χώρο των γραφείων τόνισε πως "η ενότητα και η συσπείρωση των Ελλήνων πατριωτών είναι η καλύτερη απάντηση στα σχέδια των διεθνιστών, σχέδια που με την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, λαμβάνουν την τελική τους μορφή. Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Ο αγώνας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ είναι αγώνας για την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας, του Ελληνικού πολιτισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Σε αυτό τον αγώνα κανείς πατριώτης δεν πρέπει να λείψει".

    Κατηγορία: