Εγκαίνια γραφείων στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

 • Δημοσιεύτηκε: 08 Μάρτιος 2014

  Με μια δυναμική συγκέντρωση ξεκίνησαν το Σάββατο 8 Μαρτίου και επίσημα την λειτουργία τους τα νέα, δεύτερα, γραφεία του Εθνικού Μετώπου στην Θεσσαλονίκη (Βασιλίσσης Όλγας 190 και Δελφών). Μετά τον αγιασμό, ο ιατρός Γιώργος Γεωργιάδης, τομεάρχης και περιφερειακός υπεύθυνος για τις Ευρωεκλογές, κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κινήματος σε συστράτευση ενόψει των νέων αγώνων.

  Ο γενικός γραμματέας του Εθνικού Μετώπου Μάνος Κώνστας, αφού τόνισε την ανάγκη κινητοποίησης όλων και αναφέρθηκε στην ραγδαία οργανωτική ανάπτυξη του κινήματος, εξέτασε την παρούσα πολιτική κατάσταση. Επισήμανε την επιδείνωση όλων των δεικτών της οικονομίας και την σταδιακή καταστροφή του παραγωγικού ιστού. Επίσης θύμισε τις αναφορές του στο δεύτερο σχέδιο Ανάν όταν είχε μιλήσει τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη, που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

  Τόνισε την ανάγκη να πληροφορηθεί ο λαός για την πρόταση εξόδου από την κρίση, που διατυπώνουν οι εθνικιστές, η οποία είναι αποκλεισμένη συστηματικά από το μηντιακό περιβάλλον. Στις Ευρωεκλογές λέμε ΝΑΙ στην εθνική κυριαρχία, ΟΧΙ στην ευρωκατοχή και είναι μια μεγάλης σημασίας προσπάθεια για το μέλλον του τόπου.

  Επίσης ζήτησε την αγωνιστική συμμετοχή, προκειμένου να φύγει από τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης. Για τούτο το λόγο πρέπει να συσπειρωθούν οι πατριωτικές δυνάμεις στο ψηφοδέλτιο υπό τον Γιάννη Κουριαννίδη. Ο κ. Κώνστας έκλεισε με την προτροπή προς τους συγκεντρωμένους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγώνα.

  Στην συνέχεια ο Νίκος Μπογονικολός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου, αναφέρθηκε στην σημασία του νέου γραφείου για την εξέλιξη του κινήματος στην συμπρωτεύουσα και στα σκάνδαλα που συντελούνται στα δημόσια έργα της περιοχής. Κάλεσε σε χαιρετισμό τον Γιάννη Κουριαννίδη, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου.

  Ο Γιάννης Κουριαννίδης έδωσε μήνυμα αγώνα και νίκης και αναφέρθηκε στην θλιβερή πραγματικότητα της διοίκησης Μπουτάρη που πρέπει να τερματιστεί.

  Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Ματσακίδης.

  Το νέο γραφείο έχει ήδη συγκεντρώσει νέα μέλη και ετοιμάζει νέες δράσεις ενημέρωσης με κορυφαίο στέλεχος τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και γραμματέα τον Ηλία Μοτζάκη.