Δώστε μας σήμερα την δύναμη αποτροπής των σχεδίων της δικομματικής μονοπολιτικής

 • Δημοσιεύτηκε: 08 Οκτώβριος 2006

  Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες,

  Σήμερα που η ισοπεδωτική και απάνθρωπη παγκοσμιοποίηση επιτίθεται στα εθνικά κράτη προωθώντας τα πολυπολιτισμικά και πολυφυλετικά συνονθυλεύματα σε βάρος εθνικών πολιτισμών χιλιετιών.

  Σήμερα που μέσω της λαθρομετανάστευσης αποικείται η Πατρίδα μας και αλλοιώνεται η πληθυσμιακή σύνθεση του Ελλαδικού χώρου.

  Σήμερα που οι διοικούντες δρουν ως διαχειριστές συμφερόντων εξω-εθνικών οικονομικών μηχανισμών, απεμπολώντας τα εθνικά και κοινωνικά κεκτημένα του Ελληνικού Λαού.

  Σήμερα που ο τουρκικός επεκτατισμός ετοιμάζεται να πατήσει το πόδι του στην ίδια την Αθήνα, χάρις στην απαράδεκτη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να διδάσκονται τα τουρκικά ως γλώσσα επιλογής σε όλη την Ελλάδα (όπως πρώτη αποκάλυψε η Α1). Πράξη μάλιστα που συνοδεύεται από την εμμονή των δύο κυβερνητικών μονομάχων να εντάξουν την Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Σήμερα που η δημόσια, ηθική και οικονομική διαφθορά πλήττει την ζωή μας, διαλύοντας σταδιακά τον κοινωνικό μας ιστό.

  Σήμερα λοιπόν, απαιτείται ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να λάβουμε ενεργό ρόλο στην αναχαίτιση της ανθελληνικής πλημμυρίδας. Πρέπει ο καθένας μας να φανεί χρήσιμος στην Πατρίδα του και στον Λαό του. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια, ούτε και τα περιθώρια να μείνουμε στην απραξία.

  Για τους λόγους αυτούς συμμετέχω και εγώ, όπως πολύ άλλοι εκλεκτοί πατριώτες του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, στον συνδυασμό ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ του υποψήφιου υπερνομάρχη δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου, του υποψήφιου νομάρχη Αθηνών εκδότη Άδωνι Γεωργιάδη και του υποψήφιου νομάρχη Πειραιώς ταξίαρχου ε.α. Παναγιώτη Θεοδωρακίδη, στηρίζοντας έτσι άξιους μαχητές που μπορούν να δώσουν την μάχη Ρήξης και Ανατροπής που πρέπει.

  Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες,

  Αυτή είναι η πατριωτική επιλογή στις τελευταίες αυτές εκλογές που θα ψηφίζουν μόνον Έλληνες. Στις επόμενες την μοίρα μας, την μοίρα των Ελλήνων θα την καθορίζουν και οι Αλβανοί, Πακιστανοί, Μουσουλμάνοι κ.α. λαθρομετανάστες που διαμένουν πλέον (με την δική μας ανοχή) στον Ιερό αυτόν τόπο. Εκτός βεβαίως εάν εσείς μας δώσετε σήμερα την δύναμη αποτροπής των σχεδίων της δικομματικής μονοπολιτικής.

  Ο Θεός να είναι μαζί μας, για την Ελλάδα.