Δύο μέτρα και δύο σταθμά ακόμη και για μαθητές

 • Δημοσιεύτηκε: 23 Ιανουάριος 2010

  Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός και τα κατεστημένα ΜΜΕ ανακάλυψαν σήμερα κατά τις συμπλοκές που πραγματοποιήθηκαν στους Αμπελόκηπους τον αποδιοπομπαίο τράγο για να δαιμονοποιήσουν το κίνημα που αναπτύσσεται αυθόρμητα μέσα από την ελληνική κοινωνία κατά των απαράδεκτων και αντεθνικών διατάξεων του νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση για τους μετανάστες και την ιθαγένεια.

  Χωρίς ίχνος δημοσιογραφικής έρευνας, χωρίς την παραμικρή τήρηση δεοντολογίας τα κατεστημένα ΜΜΕ, ακόμη και η ίδια η κρατική τηλεόραση βάφτισαν τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» του ΝΑΡ «αλλοδαπούς Αμπελοκηπιώτες» και τους νεαρούς της ομάδας των «Αυτονόμων», που απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό από ανήλικους, «ρατσιστές δολοφόνους». Έτσι απλά στοιχειοθετήθηκε από τους διαφόρους τηλε-εισαγγελείς η κατηγορία της «ρατσιστικής επιθέσεως».

  Έτσι, μία κινητοποίηση κατά όσων βρίζουν τον ελληνικό λαό και κατάμουτρα τον αποκαλούν μισαλλόδοξο, ξενόφοβο και όλα τα συναφή, χαρακτηρίστηκε ως ρατσιστική επίθεση. Η αντίδραση μαθητών που κατατρομοκρατούνται μέσα στα ίδια τα σχολεία τους από τους «φιλεύσπλαχνους» και «φιλειρηνικούς» αγωνιστές του κ. Γιαννόπουλου και του σιναφιού του, κατά έναν περίεργο τρόπο δεν χαίρει της ιδίας στοργής με την δίχως αιτία και σκοπό καταστροφικότητα των αλητών που κάθε τόσο καίνε την Αθήνα.

  Κι αυτό, όχι μόνον από τους κατ' επάγγελμα υπερασπιστές της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και των νεοταξικών σχεδίων που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πολυπολιτισμικό αχταρμά, αλλά και από τους ίδιους τους «υπηρέτες» του ελληνικού λαού, τους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεοράσεως, η οποία στην επίσημη ιστοσελίδα της δεν δίστασε να δημοσιεύσει και φωτογραφία από παλαιότερη διαδήλωση αλλοδαπών, ώστε να τεκμηριώσει ακόμη πιο εύκολα τις ανακρίβειες που αναπαράγει. Και λέμε «αναπαράγει» διότι ως εκ θαύματος όλη αυτή η κινητοποίηση του ανθελληνικού κατεστημένου και του κρατικού μηχανισμού είναι εναρμονισμένη με τις εσφαλμένες και πολύ καλά διαμορφωμένες πληροφορίες που δημοσιεύει η παράνομη και απ' ό,τι φαίνεται παρακρατική ιστοσελίδα Indymedia, που φιλοξενείται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μετά το επεισόδιο, στις 12:30 μ.μ. προσήχθησαν με την θέλησή τους στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πάνω από 40 νεαροί, οι οποίοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση των «Αυτονόμων». Ωστόσο, κρατούνται μέχρι και τώρα. Αυτόπτες μάρτυρες μας ενημέρωσαν ότι προσήχθησαν και δεκάδες αριστεριστών, οι οποίοι όμως κατά τους αξιωματικούς της Γενικής Ασφαλείας ... δεν υπάρχουν. Απ' ό,τι φαίνεται, στους «Αυτονόμους» θα απαγγελθούν κατηγορίες για διατάραξη της κοινής ειρήνης κι αυτό κατ' απαίτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έσπευσαν στην ΓΑΔΑ, προφανώς για να επηρεάσουν καταστάσεις κατά την συνήθη τακτική τους, αλλά και για να προλάβουν να δείξουν με το δάκτυλο τους «εγκληματίες πιτσιρικάδες». Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ επετράπη σε αυτούς να εισέλθουν στην ΓΑΔΑ, καθώς και σε όποιον δημοσιογράφο επεχείρησε να περάσει τις θύρες της, οι δικηγόροι των νεαρών περιμένουν εδώ και ώρες μάταια να συνομιλήσουν με τους πελάτες τους.

  Εν τέλει, όπως και σε κάθε άλλη πτυχή της κοινωνίας μας έτσι και στην νεολαία υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Υπάρχουν νέοι και νέοι, παιδιά και παιδιά, μαθητές και μαθητές. Το βέβαιο είναι ότι ό,τι και να συνέβη σήμερα το μεσημέρι είχε αιτία και αφορμή και δεν οφείλεται στην «καταπιεσμένη οργή» κάποιων πλουσίων γόνων των Βορείων Προαστίων. Αιτία είναι η απόπειρα αφελληνισμού της ελληνικής κοινωνίας και αφορμή ήταν, είναι και θα είναι οι προκλητική στάση όλων όσων προσπαθούν να θέσουν το θεμέλιο της κοινωνίας μας, το ελληνικό έθνος στο περιθώριο. Όλοι γνωρίζουν κατά βάθος ότι οι νέοι αυτοί δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο σακί με την «εξεγερμένη νεολαία» του κ. Τσίπρα, του κ. Γιαννόπουλου, του κ. Μουλόπουλου και όλων των κυρίων και κυράδων που προσπαθούν να φορτώσουν με αισθήματα ενοχής έναν καταταλαιπωρημένο λαό σαν τον ελληνικό.

  ΥΓ. Να σημειωθεί ότι ένα μέλος της ομάδος των «Αυτονόμων» έχει δεχθεί επικίνδυνο κτύπημα στο κεφάλι με ρόπαλο κι ενώ αιμορραγούσε προσκομίστηκε στο νοσοκομείο δύο ώρες μετά την προσαγωγή του.

  Κατηγορία: