Δεν ξεχνούμε!

 • Δημοσιεύτηκε: 21 Ιούλιος 2015

  Μαύρη επέτειος της Τουρκικής εισβολής του 1974 και δεν ξεχνούμε! Ακούγοντας όμως κάποιους από τους "ηγέτες" μας το τελευταίο διάστημα (όχι σήμερα βέβαια που έγιναν όλοι φουστανελάδες), το συμπέρασμα που εξάγουμε είναι ότι προτιμούν να ξεχάσουμε.

  Να ξεχάσουμε τα πάντα, ότι δηλαδή το 1974 έγινε μια βάρβαρη τουρκική εισβολή με δολοφονίες, βιασμούς, μαζικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ.ο.κ. Να ξεχάσουμε ότι η κατοχή συνεχίζεται, ο σφετερισμός των περιουσιών μας συνεχίζεται και να υιοθετήσουμε νέες ορολογίες όπως "απαράδεκτο status quo" (και όχι παράνομη τουρκική κατοχή), "χρήστες περιουσιών" (και όχι κλέφτες, σφετεριστές περιουσιών, "επανένωση (και όχι απελευθέρωση). Σήμερα βέβαια στις ομιλίες τους θυμήθηκαν την εισβολή και την κατοχή (ακόμα κι ο πρόεδρος), αλλά έσταζαν πάλι μέλι για τον Ακιντζί και την "μεγάλη ευκαιρία" που παρουσιάζεται για λύση.

  Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο: Η κατοχή συνεχίζεται, η τουρκική προκλητικότητα βρίσκεται στο ζενίθ της, αλλά κάποιοι (κυρίως κυβερνώντες και το ΑΚΕΛ) είναι στην τρελή χαρά γιατί ανέβηκε θεατρική παράσταση στην Λεμεσό, μπροστά στους Ακιντζί και Αναστασιάδη και γιατί ο Θ.Ο.Κ. θα αναβαθμίσει περαιτέρω τους θεσμούς του κατοχικού ψευδοκράτους με παράσταση στην κατεχόμενη Σαλαμίνα. Πέραν όμως από τα επικοινωνιακά τρυκ που βοηθούν τους Τούρκους στην επίτευξη των στόχων τους, καμιά ουσιαστική αλλαγή στην Τουρκική στάση δεν είδαμε.

  Αυτό που είδαμε, που κανονικά θα έπρεπε να προσγειώσει όλους τους ονειροπαρμένους (του νέου ανέμου λύσης που φύσηξε με την "εκλογή" Ακιντζί), είναι η παράνομη επίσκεψη του σουλτάνου Ερντογάν και τους εορτασμούς της εισβολής και επιβεβαίωση των αμετάθετων τουρκικών στόχων. Το δε "μεγάλο επίτευγμα" της συμφωνίας για την ονομασία και τους ελέγχους για το χαλούμι είναι ενδεικτικό του εφιάλτη που θα ζήσουμε, αν μας "μπήξουν" "λύση" συνεταιρικού κράτους Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Με το ίδιο σκεπτικό, ας ετοιμαστούμε να ονομαστούμε (και να γίνουμε) "Τουρκοέλληνες" (ούτε καν "Ελληνότουρκοι" γιατί είναι η "Άρια φυλή" των Τ/Κ που θα κάνει κουμάντο στην Κύπρο).

  Ο Πρόεδρος ζητά ομόνοια γιατί η διχόνοια, λέει, μας έβλαψε στο παρελθόν. Λοιπόν, με αυτά που μας μαγειρεύει με τον Ακιντζί, τον Έιντε, τους Άγγλους, και τους υπόλοιπους "φίλους" μας, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για ομόνοια (και λυπούμαστε για την διαπίστωση). Γιατί δεν θα μείνουμε απαθείς στο ξεπούλημα της πατρίδας μας.

  Τιμή και δόξα στους ήρωες που φύλαξαν Θερμοπύλες το 1974. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή τους κι ας βοηθήσει να μην πάει χαμένη η θυσία τους με τραγική κατάληξη για τον Κυπριακό Ελληνισμό μια νέα προδοσία που θα έχει το όνομα "Συνεταιρικό κράτος Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας".

   

  Δεν ξεχνώ!

  Κατηγορία: