Δεν έχουν τον Θεό τους στο Υπουργείο Παιδείας!

 • Δημοσιεύτηκε: 02 Σεπτέμβριος 2006

  Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Υπουργείο Παιδείας που εξαγριώνουν κάθε σκεπτόμενο Έλληνα. Πολύ κατατοπιστικό είναι το παρακάτω Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός:


  Υπουργείο Παιδείας ή ... Υπουργείο Εθνικής Αμνησίας

  Μετά την απόπειρα εισαγωγής της ... τουρκικής στα σχολεία μας, φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι στο Υπουργείο Παιδείας έχουν βάλει ως στόχο την εξαφάνιση όσων ... βλάπτουν την ελληνοτουρκική «φιλία». Ήδη, έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί λόγω της ύλης του νέου βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Λευκωσία.

  Είναι ενδεικτικό ότι στο βιβλίο, οι "φωστήρες" που το συνέγραψαν εξαφάνισαν το χάνι της Γραβιάς, τον Αθανάσιο Διάκο και την Αλαμάνα, τα Δερβενάκια και την έξοδο του Μεσολογγίου. Προφανώς, "εθνικιστές" όπως ο Κολοκοτρώνης και ο Ανδρούτσος κρίθηκαν ... επικίνδυνοι από τους εγχώριους τουρκολιγούρηδες, που έχουν χάσει την σπονδυλική τους στήλη από τους συνεχείς τεμενάδες προς την Άγκυρα.

  Επίσης, απουσιάζει κάθε αναφορά στον Μακεδονικό Αγώνα ενώ αφήνεται μετέωρο το κατά πόσο δικαιούνταν η Ελλάδα να διεκδικήσει την Μακεδονία. Πουθενά δεν γίνεται λόγος για την γενοκτονία των Ποντίων, παρά μόνο για ... ανταλλαγή πληθυσμών! Η καταστροφή της Σμύρνης υποβαθμίζεται κατά τρόπο προκλητικό!

  Στο Κυπριακό λείπουν οι αναφορές στον παλλαϊκό, αντιαποικιακό αγώνα των Ελλήνων της Κύπρου για ένωση με την ελεύθερη Ελλάδα και αποφεύγεται επιμελώς η απόδοση ευθυνών στον θύτη, δηλαδή την Τουρκία.

  Ερωτάται πρώτη από όλους η αρμόδια Υπουργός κα Γιαννάκου πως αντιμετωπίζει το παραπάνω ζήτημα. Η ελληνοτουρκική "φιλία" περνά μέσα από τα ερείπια της ιστορικής μνήμης; Οι Εβραίοι (και πολύ καλά έκαναν!) απαίτησαν χίλιες συγγνώμες από τους Γερμανούς για τα εγκλήματα του Χίτλερ. Εμείς πότε θα απαιτήσουμε την καταδίκη των συνεχών εγκλημάτων του Κεμαλισμού, στην Σμύρνη και στον Πόντο χθες, στην Κύπρο σήμερα;

  Αν θεωρεί η κ. Γιαννάκου πως πρέπει να ευνουχίσουμε πνευματικά τα παιδιά μας, εξαφανίζοντας πραγματικά ιστορικά γεγονότα που μπορεί να ενοχλούν αυτήν, τον Ερντογάν ή τον Γκιούλ, ας το δηλώσει ευθέως! Ειδάλλως, κινδυνεύει να περάσει στην Ιστορία ως η Υπουργός που προήγαγε την ιστορική αφασία και αμνησία.


  Μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Και όμως συμβαίνουν, διότι μας κυβερνούν ραγιάδες που εκλέγονται από ραγιάδες! Δεν νιώθουν την ανάγκη, αλλά ούτε καταλαβαίνουν το χρέος του απέναντι στην ηρωική πορεία του Ελληνικού Λαού για την απελευθέρωσή του, διότι δεν αποτελούν μέρος αυτής. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει και σε αυτήν την περίπτωση την λύση την δίνει ο ίδιος ο Γέρος του Μοριά, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους". Σας ακούγεται μήπως ακραίο; Αυτά τα αφελληνιστικά σχέδια του Υπουργείου, τι είναι; Δεν είναι ακραία;

  Κατηγορία: