Για την «επιστροφή» μου στην Χρυσή Αυγή

 • Δημοσιεύτηκε: 07 Φεβρουάριος 2014

  Τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο γράφτηκε μία σειρά κειμένων, τα οποία φέρουν τον υπογράφοντα ως συνομιλητή με μια υποτιθέμενη φράξια της Χρυσής Αυγής και ως έτοιμο να επιστρέψει στο κόμμα αυτό ή σε κάποιο καινούριο που υποτίθεται ότι μπορεί να δημιουργηθεί. Τα γραφόμενα αυτά είναι αποτέλεσμα ξεκάθαρης δημοσιογραφικής φαντασίας και θεωρώ ότι αποσκοπούν στο να φουντώσουν εσωκομματικά θέματα στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής.

  Το αν υπάρχουν τέτοια θέματα, προσωπικά δεν το γνωρίζω, αλλά ούτως ή άλλως μου είναι εντελώς αδιάφορο, καθώς με το συγκεκριμένο κόμμα έχω διαχωρίσει την θέση μου εδώ και πολλά χρόνια και δημόσια έχω εκφράσει κριτική σε πολλές από τις πολιτικές επιλογές του. Στην κριτική μου αυτή δεν έχει αλλάξει τίποτα μέχρις στιγμής παρά μόνον το ότι θεώρησα και θεωρώ ακόμη άδικες και παράνομες τις διώξεις και τις φυλακίσεις στελεχών αυτής από το κράτος.

  Αν η έκφραση μιας διαφωνίας με παράνομες μεθοδεύσεις που οδηγούν σε φυλακίσεις πρώην συναγωνιστών μου σημαίνει ότι ταυτίζομαι και πολιτικά μαζί τους, τότε πρέπει κάποιοι να ξαναρχίσουν μαθήματα δημοσιογραφίας. Διαψεύδω λοιπόν την οποιαδήποτε συνάντηση με στελέχη της Χρυσής Αυγής και την οποιαδήποτε συζήτηση περί επιστροφής μου στο κόμμα αυτό.

  Όσον αφορά στην εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος», αυτή από τον Νοέμβριο έχει αναστείλει την κυκλοφορία της για οικονομικούς λόγους, οι οποίοι δυστυχώς ισχύουν ακόμη. Αν η συγκεκριμένη εφημερίδα βρεθεί ξανά στα χέρια των αναγνωστών της, αυτό θα γίνει με το ίδιο σχήμα και επιτελείο που την εξέδιδε και πριν.

  Κατηγορία: