Γιατί ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή

 • Δημοσιεύτηκε: 13 Ιανουάριος 2015

  «Ένα φάντασμα πλανιέται επάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα της Χρυσής Αυγής», θα μπορούσε να έγραφε κάποιος στο «Εθνικιστικό Μανιφέστο». Γιατί η εκλογική παρουσία της Χρυσής Αυγής τα τελευταία χρόνια έχει ανατρέψει άρδην όλες τις πολιτικές ισορροπίες της θνήσκουσας Μεταπολιτεύσεως. Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, καλό είναι να έχουμε καθαρή σκέψη γιατί πρέπει να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή. Για εμένα τα μείζονα διακυβεύματα στις εκλογές είναι:

  1. Να διασφαλίσουμε τον πολιτικό χώρο της Εθνικής Αντιπολιτεύσεως και να αναδείξουμε την ιδεολογική του ετερότητα έναντι του πολιτικού κατεστημένου και της ΝΔ.

  2. Να δώσουμε την 3η θέση στην Χρυσή Αυγή, για να πάρει ο Νίκος Μιχαλολιάκος την τρίτη εντολή του νέου ΠτΔ για την συγκρότηση κυβερνήσεως. Θα είναι μία τεράστια συμβολική πράξη για το Εθνικιστικό Κίνημα. Αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα είναι άλλη μία κατάφωρη παραβίαση της συνταγματικής τάξεως.

  3. Να ανατρέψουμε όλες τις σταλινικές μεθοδεύσεις της ΝΔ και μίας επίορκης δικαστικής κλίκας, που προφυλάκισε την ηγεσία ενός πολιτικού κόμματος για να υφαρπάξει τις ψήφους του, μέσα σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα ιδεολογικής και ψυχολογικής τρομοκρατίας.

  4. Να καταδικάσουμε με τον πλέον σαφή τρόπο το πυώδες καθεστώς της Μεταπολιτεύσεως, σε όλες του τις εκφράσεις και παραφυάδες. Αυτή είναι η μεγάλη δική μας κόκκινη γραμμή.

  Κανείς πατριώτης δεν πρέπει να πέσει στις παγίδες του συστήματος. Η ΝΔ δεν αποτελεί επιλογή κατά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η ΝΔ με την πολιτική της από το 2012 οδήγησε πολλά αστικά και μικροαστικά κοινωνικά στρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από το 1974 έως σήμερα δεν έδωσε καμμία αξιακή μάχη εναντίον των ιδεοληψιών και μυθευμάτων της Αριστεράς. Δεν θα μας «σώσουν» αυτοί που μας οδήγησαν στον γκρεμό.

  Δεν είναι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή που οδηγεί σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως παπαγαλίζουν διάφορα συστημικά και νεοδημοκρατικά blogs. Όποιος δεν θέλει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αρκεί να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, τόσο απλά! Η υπερψήφιση και ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής στις εκλογές είναι ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ και στις επιλογές της Αριστεράς, γιατί διαμορφώνει ένα ισχυρό «Πατριωτικό Μέτωπο» απέναντι στις διεθνιστικές ιδεοληψίες.

  Ο Μαρτίνος Λούθηρος το 1520 απήντησε στην Παπική παντοκρατορία με το εμβληματικό «Εδώ στέκομαι, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς». Αυτό ήταν το ξεκίνημα της ανατροπής της κραταιάς κοσμικής Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας. Με την δική μας στάση και εμείς μπορούμε να ανατρέψουμε το σεσηπώς καθεστώς της Μεταπολιτεύσεως. Στις 25 Ιανουαρίου χρειαζόμαστε μία ισχυρή Χρυσή Αυγή, με μεγάλη κοινοβουλευτική ομάδα στην νέα Βουλή, με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους μαζί της. Εδώ στεκόμαστε εμείς, οι Έλληνες εθνικιστές.


  Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 10ης Ιανουαρίου 2015 της εφημερίδας «Εμπρός».

  Κατηγορία: