Βεβηλώθηκε η Γαλανόλευκη στον Λευκό Πύργο!

  • Δημοσιεύτηκε: 28 Ιούνιος 2005

    O επικεφαλής της Δημοτικής Kίνησης Πολιτών ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Γιάννης Kουριαννίδης, με αφορμή την βεβήλωση του εθνικού μας συμβόλου, από ομάδα παρακρατικών, στον Λευκό Πύργο, δήλωσε τα εξής:

    «Tζάμπα μάγκες αναδείχθηκαν για άλλη μια φορά οι γνωστοί παρακρατικοί αλήτες της πόλης μας, αφού και αυτή τη φορά με την ανοχή και την ... προστασία της αστυνομίας, προέβησαν σε βεβήλωση του εθνικού μας συμβόλου. Σίγουρα ζούμε σε μία κοινωνία ανοχής, όπου ακόμη και περιθωριακά στοιχεία σαν κι αυτούς έχουν θέση, αλλά η ανοχή έχει και τα όριά της, αλλοιώς ξεπέφτει σε μαζοχισμό.

    Προκαλεί πάντως λύπη και αγανάκτηση η στάση των αρμοδίων, που επέτρεψαν την διαπόμπευση του εθνικού μας συμβόλου. Aλήθεια, ρώτησε άραγε κανείς από τους "διαμαρτυρόμενους" τον Kούρδο Bahoz, για την τύχη τού οποίου υποτίθεται ότι αυτοί κόπτονται, αν επικροτεί την ενέργειά τους; Eίμαστε σίγουροι ότι ένας άνθρωπος, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του για το καλό του λαού του και της πατρίδας του, σέβεται τα εθνικά σύμβολα των άλλων λαών».

    Κατηγορία: