Αντίσταση ενάντια στην ηθική και ψυχική διαφθορά

 • Δημοσιεύτηκε: 13 Ιούλιος 2010

  Η σημερινή οικονομική κρίση που έχει φέρει την ελληνική κοινωνία στα πρόθυρα πανικού, δεν δικαιολογείται κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Αυτός ο ευλογημένος τόπος, με όλα τα καλά της φύσεως, παραπαίει διότι απεμπόλησε τον θεμελιώδη ηθικό και ψυχικό ιστό του, που κρατούσε την κοινωνική ισορροπία και πρόοδο στον σωστό δρόμο, στον δρόμο της αρετής.

  Κυριώτεροι υπεύθυνοι, τα ανήθικα μεταπολιτευτικά λαμόγια, κοινώς απατεώνες, ψευτοπροοδευτικοί σχιζοφρενείς λάτρεις της σταλινικής τυραννίας και της καπιταλιστικής ασυδοσίας, που έβαλαν στόχο να λεηλατήσουν για τον εαυτό τους το Ελληνικό κράτος. Με πρωτοπόρο τον λαοπλάνο Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος κατάφερε να κάνει έναν ολόκληρο λαό να θεωρεί την μοιχεία, τις μίζες και την ψευτιά ως μαγκιά.

  Εάν θέλουμε να βγούμε από την κρίση, τότε πρέπει πρώτα να αγωνιστούμε εμείς οι Έλληνες για την χαμένη μας αξιοπρέπεια και τιμή. Πρέπει να προσδιορίσουμε το νέο εθνικό μας όραμα που θα μας οδηγήσει, στην νέα αυτή παγκόσμια κατάσταση, με πίστη και δυναμισμό, και βασικό σκοπό την υπεράσπιση και συνέχεια του Ελληνισμού, πάντα στον δρόμο της αρετής.

  Αγαπητοί φίλοι,

  Απομονώσετε, όλους εκείνους που δεκαετίες τώρα σας περιπαίζουν. Αναδείξετε στην εξουσία αυτούς που αγαπούν την Πατρίδα και οι οποίοι θα αγωνιστούν για το κοινό καλό, και όχι κομματόσκυλα και τυχοδιώκτες. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου κάνετε την αρχή επιλέγοντας και δυναμώνοντας, όχι αμφιλεγόμενους δυνατούς, αλλά καθαρούς και σωστούς ανθρώπους, και ας είναι μικροί και αδύναμοι. Δεν υπάρχει χαμένη ψήφος παρά μόνον χαμένη τιμή.

  ΥΓ: Επειδή πολλοί καλοί πατριώτες με ρωτούν σχετικά με τις υποψηφιότητες του ΛΑ.Ο.Σ. στον Δήμο της Αθήνας και στην Περιφέρεια Αττικής, θεωρώ πως οι Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης θα αποτελούσαν αντίστοιχα πραγματικά μία ανατροπή. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο ευφυής Γιώργος Καρατζαφέρης.

  Κατηγορία: