Ανοιχτή ευχαριστήριος επιστολή του Παναγιώτη Καράμπελα, προέδρου της ΝΕ.Ο.Σ.

  • Δημοσιεύτηκε: 26 Σεπτέμβριος 2007

    Έχοντας εκτεθεί στην κρίση των συμπολιτών μου για πρώτη φορά σε Εθνικές Εκλογές εκπροσωπώντας στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. την Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού στην Α' Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με τίμησαν με τον σταυρό προτίμησής τους, χαρίζοντας μου την 7η θέση ανάμεσα σε 20 άξιους συναγωνιστές του κόμματός μας, με 2.375 σταυρούς. Οι ανάγκες συντονισμού της ΝΕ.Ο.Σ στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα ήταν αυξημένες, όπως ήταν φυσικό. Ως αποτέλεσμα αυτού, η ενέργεια και ο χρόνος που διέθεσα για την προσπάθεια εκλογής μου ήταν σχεδόν ανύπαρκτος, πράγμα που δίνει ιδιαίτερη αξία στον αριθμό των συμπολιτών μου που με συμπεριέλαβαν στις προτιμήσεις τους, όπως και στην ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι προς αυτούς.

    Όμως, σε έναν κοινό αγώνα υπέρ του Έθνους, προσωπικοί αγώνες δεν υπάρχουν, πέραν των σκοπών και στοχεύσεων του Πατριωτικού μας Κινήματος. Προσωπικές πολιτικές δεν νοούνται! Με την ευόδωση των προσπαθειών μας για την είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή, ήρθε και η ευθύνη απέναντι στον Ελληνικό Λαό, αλλά και την ίδια την Ιστορία να μην φανούμε κατώτεροι των περιστάσεων.

    Με τις ευχές μου και την εμπιστοσύνη μου να εκτίνονται προς την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, σας καλώ όλους κι όλες και κυρίως την Νεολαία της Πατρίδας μας, να κάνουμε ένα βήμα εμπρός απ' όποιο μετερίζι κι αν βρισκόμαστε, να ξεχωρίσουμε από το πλήθος και να δείξουμε προς κάθε κατεύθυνση το πόσοι πολλοί πραγματικά είμαστε.