Ύβρις και Νέμεσις

 • Δημοσιεύτηκε: 30 Δεκέμβριος 2014

  Η συγκυβέρνηση των κομμάτων της φαυλοκρατίας και της κλεπτοκρατίας διανύει τις τελευταίες εβδομάδες του πολιτικού της βίου. Έχοντας χάσει την κοινωνική ανοχή, χωρίς να έχει παρουσιάσει κανένα σχέδιο για την «επόμενη ημέρα», επισείει πάλι τον «μπαμπούλα της Αριστεράς». «Ξεχνώντας» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί σήμερα την εξουσία επάνω στα κοινωνικά αποκαΐδια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Τα μεσοαστικά στρώματα έχουν προλεταριοποιηθεί, η ατομική ιδιοκτησία έχει δημευθεί από τους αλλεπάλληλους φόρους της συγκυβερνήσεως, την στιγμή που το πολιτικό προσωπικό, το οποίο οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία, εξακολουθεί αδιαλείπτως να κατέχει τα πρωτεία στην Βουλή και στην κυβέρνηση.

  Τα παπαγαλάκια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα ξαμοληθούν μετά την αποτυχία εκλογής ΠτΔ φωνάζοντας για τον «κίνδυνο της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ». Τα καθεστωτικά ΜΜΕ θα αναπαράγουν τις κραυγές τους, το ίδιο διάφοροι οικονομικοί κύκλοι. Αν και πολλά τμήματα της «αστικής τάξεως» ετοιμάζονται να τα βρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ (δείτε την φυγή Ψυχάρη από την ΝΔ), όπως έκαναν και οι «παππούδες τους» με το ΕΑΜ. Τότε, που οι Ελασίτες φύλαγαν την οικία του αριστερού Παπαστράτου, μην τυχόν συμβεί κανένα «ατύχημα».

  Για εμάς τους εθνικιστές η αναρρίχηση του διεθνιστικού ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δεν είναι κάτι που παίρνουμε αψήφιστα. Ακριβώς το αντίθετο. Υποδηλώνει όμως την βαθιά ηθική, ιδεολογική και πολιτική χρεοκοπία του «αστικού κόσμου», των πελατειακών κομμάτων της Μεταπολιτεύσεως, του πολιτικού συστήματος που εγκαθιδρύθηκε με τις αποσκευές του τουρκικού στρατού στην Κύπρο, του συστήματος που υπέστειλε την ελληνική σημαία στα Ίμια, προκειμένου να συνεχίσει ανενόχλητο το φαγοπότι του.

  Το γεγονός ότι μας ανησυχεί πολύ η έλευση του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναιρεί ότι συνειδητοποιούμε την πλήρη ανεπάρκεια των υφισταμένων καθεστωτικών κομμάτων. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι μέρος του προβλήματος, δεν θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν μέρος της λύσεως. Θα ήταν ασυγχώρητο λάθος για το Εθνικιστικό Κίνημα να δώσει το φιλί της ζωής σε θνήσκοντα πολιτικά κόμματα, τα οποία έχουν τερματίσει τον «βιο-ιστορικό τους κύκλο» και μάλιστα σε κόμματα που «στο όνομα του λαού εκποίησαν το έθνος» (Παναγιώτης Κονδύλης).

  Η απάντηση στην πιθανή κυβέρνηση της Αριστεράς δεν είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Είναι η εδραίωση της Εθνικής Αντιπολιτεύσεως στην 3η θέση, είναι ένα αναδείξουμε την Χρυσή Αυγή σε ιδεολογικό και πολιτικό ανάχωμα της Αριστεράς. Να στείλουμε 40 εθνικιστές βουλευτές με την ψήφο μας στην νέα Βουλή, να ανατρέψουμε τις άθλιες μεθοδεύσεις τους με τις προφυλακίσεις, να δώσουμε στον Νίκο Μιχαλολιάκο και σε όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής την δυνατότητα να σταθούν απέναντι στον Τσίπρα και τις συνιστώσες του.

  Κανείς εθνικιστής δεν πρέπει να παρασυρθεί από την προπαγάνδα των κλόουν της ΝΔ. Η θέση μας είναι δίπλα στους μαχόμενους εθνικιστές, η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η Χρυσή Αυγή, η απάντηση στον διεθνισμό είναι ο εθνικισμός. Αυτή την απάντηση θα δώσουμε στις κάλπες.


  Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 20ης Δεκεμβρίου 2014 της εφημερίδας «Εμπρός».
  Κατηγορία: