Δελτία Τύπου

  Δημοσιεύτηκε: 11 Ιανουάριος 2020

  Ο «Ελεύθερος Κόσμος» κυκλοφορεί το Σάββατο 11 Ιανουαρίου σε ολόκληρη την Ελλάδα με πρωτοσέλιδο: «Με την Σημαία και τον Σταυρό - Ένοχοι για την Πίστη μας δεν θα νιώσουμε ποτέ».

  Δημοσιεύτηκε: 20 Δεκέμβριος 2019

  Ο «Ελεύθερος Κόσμος» κυκλοφορεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου με πρωτοσέλιδο: «Ο εχθρός εντός των πυλών: Το Ισλάμ εισέβαλε στην Αθήνα». Διαβάστε σε αυτό το φύλλο.

  Δημοσιεύτηκε: 23 Οκτώβριος 2019

  Φουντώνουν οι πρωτοβουλίες σε όλη την Ελλάδα για την απόδοση τιμής και μνήμης της δολοφονίας του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα. Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο συντάσσεται με οποιαδήποτε πρωτοβουλία από απλούς πολίτες, συλλόγους, φορείς ή πολιτικούς οργανισμούς και παροτρύνει άπαντες να κινηθούν σε αυτή την κατεύθυνση.

  Δημοσιεύτηκε: 10 Ιούλιος 2019

  Η εμπειρία των τελευταίων 20 ετών, που το εθνικιστικό κίνημα βρίσκεται σε άνοδο, και κυρίως η εμπειρία που κατέγραψε το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο (ΕΣΟ) στον πρώτο χρόνο της δράσεως του οδήγησαν στα εξής συμπεράσματα και δεδομένα.

  Δημοσιεύτηκε: 09 Ιούλιος 2019

  Εχθές, 8η Ιουλίου 2019 συνήλθε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου (ΕΣΟ) και εξέλεξε Συντονιστή του ΕΣΟ τον Δημήτρη Μπουγιώτη.

  Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλιος 2019

  Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο (ΕΣΟ), μέλη του οποίου είναι οι υπογράψαντες το ψήφισμα για την συσπείρωση των αυτοπροσδιοριζομένων πατριωτικών κομμάτων, συνήλθε την Κυριακή 30 Ιουνίου εκτάκτως σε ξενοδοχείο της Λαμίας με σκοπό να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του.

  Δημοσιεύτηκε: 29 Μάιος 2019

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους πολίτες της Θεσσαλονίκης επέλεξαν να εμπιστευθούν την υποψηφιότητά μας και να την τιμήσουν με την ψήφο τους. Η έδρα, που μας έδωσε η επιλογή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, θα γίνει η φωνή τους και η δικαίωση των προσδοκιών τους για τα επόμενα 4 χρόνια.

  Δημοσιεύτηκε: 01 Φεβρουάριος 2019

  Ο εβδομαδιαίος πλέον «Ελεύθερος Κόσμος» κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας με μία μεγάλη προσφορά για τους αναγνώστες του. Με 4 κουπόνια μπορείτε να λάβετε εντελώς δωρεάν το δίτομο έργο του Σπύρου Ζουρνατζή «Εναντίον της Κομματοκρατίας».

  Δημοσιεύτηκε: 07 Δεκέμβριος 2018

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας: «Παύλος Μελάς: Καταζητείται». Προσφορά για όλους τους αναγνώστες του 50% έκπτωση σε όλα τα βιβλία των εκδόσεων «Λόγχη».

  Δημοσιεύτηκε: 05 Δεκέμβριος 2018

  Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο (Ε.Σ.Ο.) κάνει μία τελευταία έκκληση σε όλα τα κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως πατριωτικά, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή τους στις συζητήσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει μεταξύ αντιστοίχων κομμάτων μέχρι και την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ.

  Σελίδες