Να μην γίνουμε Χετταίοι

 • Δημοσιεύτηκε: 22 Οκτώβριος 2016

  Όσο είμαστε απορροφημένοι με τον ΕΝΦΙΑ, τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και τα κολλητηλίκια του Μητσοτάκη με την Siemens, ένας ανελέητος εχθρός ροκανίζει το Έθνος: η υπογεννητικότητα. Η Ιστορία είναι γεμάτη από λαούς που έσβησαν από την Ιστορία, αφήνοντας μόνο σπαράγματα της ύπαρξης τους στα μουσεία. Η αντιμετώπιση των κινδύνων για την Γλώσσα ή την Πίστη μας, για να έχει σημασία η όποια οικονομική πολιτική μας, έχουν ως προϋπόθεση να υπάρχουν Έλληνες.

  Για να μείνει ο πληθυσμός της Ελλάδας σταθερός στους σημερινούς αριθμούς θα πρέπει ο μέσος όρος των γεννήσεων ανά ζευγάρι να είναι 2,1 παιδιά. Σήμερα είναι 1,3, με μέσο όρο στην Ευρώπη το 1,49! Και αν θέλουμε φυσικά να αυξηθεί ο πληθυσμός μας, που χρόνια τώρα γερνάει, πρέπει οι γεννήσεις να ανεβούν σταθερά πάνω από το 2,1. Ήδη από το 2011 οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις και μειώνεται συνεχώς ο πληθυσμός μας. Με τα σημερινά δεδομένα το 2050 από 11 εκατομμύρια θα είμαστε 8.

  Η υπογεννητικότητα, σε συνδυασμό με τις εκατοντάδες χιλιάδες εκτρώσεις και την μαζική μετανάστευση των νέων λόγω της κρίσης οδηγούν αυτονόητα σε δραματική μείωση του αληθινού οικονομικά ενεργού πληθυσμού της χώρας. Θα γίνουμε χώρα γερόντων, της οποίας ο ολοένα απομειούμενος αριθμός εργαζομένων δεν θα μπορεί να στηρίξει κανένα ασφαλιστικό σύστημα.

  Στο ολοένα αυξανόμενο πρόβλημα πρέπει να συνυπολογίσουμε τον ισλαμικό εποικισμό που συντελείται στην χώρα μας λόγω της καταστροφικής ιδεοληψίας της Αριστεράς που έδωσε το «άρατε πύλας» και της δυστυχώς ενδοτικής στάσης της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ, που έχει ενστάσεις μόνο για το ... κόστος εκάστου πρόσφυγα ή λαθρομετανάστη.

  Αυτό σημαίνει πως ενώ ο δικός μας αριθμός, των Ελλήνων το γένος, θα μειώνεται συνεχώς, λόγω της αθρόας εισόδου σουνιτών μουσουλμάνων λαθραίων και του υψηλού ποσοστού γεννήσεων τους, θα αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός αυτής της νέας μειονότητας, που σε λίγες δεκαετίες θα καταστεί πλειονότητα! Αυτή η ζοφερή προοπτική δεν είναι κινδυνολογία, αλλά απλά μαθηματικά.

  Εάν δεν εφαρμόσουμε σε μεγάλη έκταση και βάθος χρόνου μια πολιτική, που να αυξήσει ξανά τις γεννήσεις των Ελλήνων, τότε όλα όσα κάνουμε σήμερα είναι μάταια, αφού όταν θα βγαίνουμε από τα Μνημόνια οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία σε μια μουσουλμανική πλειοψηφία. Δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Η αντιστροφή της επερχόμενης καταστροφής απαιτεί διαρκή εκστρατεία προπαγάνδας, κυρίως όμως πολιτική κινήτρων, δημιουργία συνθηκών που να ευνοούν τις γεννήσεις.

  Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνον με έναν τρόπο, την στήριξη της Ελληνίδας μάνας και φυσικά και της μονογονεϊκής οικογένειας, της μάνας που αγωνίζεται να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της. Αυτό σημαίνει δουλειές μέσα από ανάπτυξη, εργασιακή και κοινωνική προστασία, δημόσιους βρεφονηπιακούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, ολοήμερα σχολεία, που να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των παιδιών, δημόσια υγεία της προκοπής. Και φυσικά αντιστροφή της μουσουλμανικής πλημμυρίδας και μαζικές απελάσεις.

  Οι ιδεοληπτικοί μαρξιστές κι οι νεοφιλελεύθεροι ηλίθιοι ομόλογοι τους, που ανιστόρητα θεωρούν το Έθνος κατασκεύασμα του κράτους, δεν ενοχλούνται εάν γίνουμε πολυεθνικός πολτός και στο τέλος ισλαμική χώρα. Η Νέα Δεξιά υπογραμμίζει το αυτονόητο, πως δεν μπορεί να υπάρξει Ελλάδα χωρίς Έλληνες.

  Κατηγορία: