Εθνικός αφοπλισμός μετά πολλών επαίνων

  • Δημοσιεύτηκε: 11 Δεκέμβριος 2019

    Υποτίθεται ότι η πολιτική τάξη της χώρας θέλει να απαντήσει στην τουρκική απειλή. Υποτίθεται ότι η κυβέρνηση θέλει να διασφαλίσει τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Την ίδια στιγμή που υποτίθεται ότι υπάρχει η ανωτέρω βούληση, οι κρατούντες επιτρέπουν τον εποικισμό της χώρας μας από Aφροασιάτες ισλαμιστές - και μάλιστα, τις δαπάνες του αφανισμού μας θα τις πληρώσουμε εμείς μέσω της φορολόγησής μας!

    Παρασκευή προς Σάββατο, παρά τους μετεωρολογικούς Ετεοκλήδες και τους Πολυνείκες, τα φουσκωτά του Ερντογάν με 400 μουσαφιραίους έφτασαν κανονικότατα στα ελληνικά νησιά. Και ενώ η λύση είναι απλή (η θεσμοθέτηση αυστηρών ποινών για την παράνομη είσοδο στη χώρα και η εφαρμογή τους).

    Το να λένε ότι ανησυχούν για τα ελληνοτουρκικά, την ίδια στιγμή που με την αδρανή στάση τους προσκαλούν (εμμέσως πλην σαφώς) στην Ελλάδα και άλλους πιθανούς συμμάχους των Τούρκων, είναι σαν να δεσμεύεται κάποιος να κόψει το ποτό, ενώ κατεβάζει νεροπότηρα με ουίσκι. Το μόνο κέρδος μας είναι η ευαρέσκεια των επαγγελματιών του ανθρωπισμού.

    Κατηγορία: