Δελτία Τύπου

  Δημοσιεύτηκε: 03 Αύγουστος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 4 Αυγούστου στα περίπτερα όλης της Ελλάδος με δώρο έγχρωμη αφίσα της 4ης Αυγούστου. ΕΟΝ-Ελλάς-Μεταξάς: Ένα αφιέρωμα στον εθνικό κυβερνήτη και το καθεστώς του.

  Δημοσιεύτηκε: 30 Ιούνιος 2017

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί στα περίπτερα την Παρασκευή 30 Ιουνίου. Δεκαοκτώ χρόνια μετά τον θάνατο του Γεωργίου Παπαδοπούλου και δεν βρέθηκε ένας να ορθώσει το ανάστημά του.

  Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούνιος 2017

  Αποκάλυψη: Κάνουν Συνέδριο σεξουαλικότητας στο Πολεμικό Μουσείο, δίπλα στις αιματοβαμμένες σημαίες των Ελλήνων. «Προπαγάνδα για τις «έμφυλες ταυτότητες» σε ανήλικους μαθητές» του Γιώργου Παπάζογλου.

  Δημοσιεύτηκε: 05 Μάιος 2017

  Το νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 5 Μαΐου. «Διωγμός της Ορθοδοξίας: Ο Μπουτάρης λέει όχι στην χρήση της Ροτόντας σαν Ορθόδοξο Ναό, αλλά δεν είναι αντίθετος στην δημιουργία Τζαμιού στην Θεσσαλονίκη» του Ευριπίδη Ρηγόπουλου.

  Δημοσιεύτηκε: 28 Απρίλιος 2017

  Ολοκληρώθηκε στις Βρυξέλλες με επιτυχία, η διήμερη διερευνητική επίσκεψη συναντήσεων του προέδρου της Νέας Δεξιάς Φαήλου Κρανιδιώτη και του αντιπροέδρου Παναγιώτη Δούμα, με την Ευρωπαϊκή Κοινοβουλευτική Ομάδα «Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας» (ENF), της οποίας ηγείται η Μαρίν Λεπέν, κατόπιν σχετικής επισήμου προσκλήσεως.

  Δημοσιεύτηκε: 07 Απρίλιος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Απριλίου. «Κατάσκοποι στα νησιά του Αιγαίου, Φιέστες Πακιστάν στο κέντρο της Αθήνας, όπλα σε τζαμί της Ξάνθης. Το ισλαμικό κράτος είναι εδώ».

  Δημοσιεύτηκε: 03 Μάρτιος 2017

  To νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου με μία μεγάλη προσφορά για το 1821. Διαβάστε ένα μοναδικό αφιέρωμα στην ταινία «Έξοδος 1826» μιλούν οι συντελεστές της.

  Δημοσιεύτηκε: 03 Φεβρουάριος 2017

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου: «Μετά την «proti fora aristera» έρχεται νεοφιλελεύθερη λαίλαπα».

  Δημοσιεύτηκε: 30 Δεκέμβριος 2016

  Διαβάστε στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου μαζί με τρεις μεγάλες προσφορές. Σε αυτό το φύλλο: «2017: Ενωμένοι οι εθνικιστές κάτω από την Σημαία, ερχόμαστε και τελειώνουμε με την Αριστερά».

  Δημοσιεύτηκε: 28 Δεκέμβριος 2016

  Ανήμερα τα Χριστούγεννα έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, ο Γεώργιος Γεωργαλάς, δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής, συγγραφέας και πρώτος κυβερνητικός εκπρόσωπος την περίοδο του καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Ο Γεωργαλάς αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό προβλήματα υγείας, λόγω γήρατος, και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, όπου άφησε, προχτές, την τελευταία πνοή του.

  Σελίδες