Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στις Ευρωεκλογές. Το 1% της VPRC δίνει ελπίδα στον αγώνα μας.

 • Δημοσιεύτηκε: 20 Μάιος 2004

  Όταν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ξεκίνησε τον αγώνα του πριν 6 χρόνια, πολλοί μας έλεγαν «καλές οι ιδέες σας, αλλά το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα δεν αλλάζει». Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ όμως δεν δίστασε να μιλήσει για όλα τα θέματα που αποσιωπά το πολιτικό κατεστημένο, τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Νέα Δημοκρατία. Μόνο εμείς θέσαμε το πρόβλημα της παρανόμου μεταναστεύσεως, τις συνεχείς εθνικές υποχωρήσεις στο Αιγαίο και την Θράκη, το Κυπριακό, «όταν δεν πούλαγε».

  Μόνο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και ο Μάκης Βορίδης έθεσαν στις βουλευτικές εκλογές το σχέδιο Ανάν, όταν κανείς δεν έλεγε κουβέντα. Μόνο εμείς μιλάμε για τις επικίνδυνες διεθνιστικές ουτοπίες της Αριστεράς, όταν «όλοι ερωτοτροπούν με τους επαγγελματίες αριστερούς». Μόνο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ σε αυτές τις Ευρωεκλογές κάνει εκστρατεία κατά της εισόδου της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, όταν όλοι, μαζί και η Νέα Δημοκρατία, ονειρεύονται την Ευρωπαϊκή πορεία της κεμαλικής Τουρκίας!

  Έτσι, όταν την Κυριακή 16 Μαΐου η Καθημερινή δημοσίευσε έρευνα της VPRC, του Γιάννη Μαυρή, που έδινε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 1% (περίπου 70.000 ψήφους) στις Ευρωεκλογές, νοιώσαμε ότι κάτι, επιτέλους, πάει να αλλάξει στην Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύει ότι ο αγώνας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και του Μάκη Βορίδη δεν πάει χαμένος, αλλά αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να προδιαγράψει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Αλλά η οικοδόμηση του πατριωτικού κινήματος στην πατρίδα μας δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

  Γαλουχημένοι με το «η Ελλάς είναι πολύ μικρή χώρα για να έχει ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική» του Πιπινέλη, με την απόσυρση της ελληνικής μεραρχίας από την Κύπρο το 1968, το «η Κύπρος είναι μακριά» το 1974, με το «ευχαριστώ τους Αμερικανούς» και τα Ιμια το 1999, είχαμε εθιστεί στην μιζέρια της εθνικής υποτέλειας. Τόσο, που περίπου μας φαινόταν δεδομένο, ότι η Ελλάς είναι μία χώρα περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας, δορυφόρος του τουρκικού επεκτατισμού.

  Ας σταθούμε λοιπόν όρθιοι, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του μέλλοντος. Στις 13 Ιουνίου μπορούμε να θέσουμε την πολιτική ατζέντα σε μία καινούρια βάση. Να τονίσουμε τα προβλήματα που αμφισβητούν τον εθνικό χαρακτήρα της Ελληνικής κοινωνίας για να μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε:

  1. να διαμαρτυρηθούμε για την λαθρομετανάστευση και να καταδικάσουμε τον κατευθυνόμενο από την Αριστερά «πολυ-πολιτισμό».
  2. να αντιδράσουμε στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη. Δεν γίνεται η Γερμανία και η Γαλλία να είναι αρνητικές και ο κ. Καραμανλής να συμπλέει με τον Γ.Παπανδρέου και τον Κ.Σημίτη σε αυτό το ζήτημα.
  3. να συγκρουσθούμε ιδεολογικά και πολιτικά με όλες τις διεθνιστικές δυνάμεις που θέλουν μία Ελλάδα πολιτιστικά ευνουχισμένη, χωρίς βιώματα και παραδόσεις, απλή μεταφράστρια των δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεως.
  4. να απαιτήσουμε μία εθνική πολιτική που θα δίνει προτεραιότητα στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, την 'Αμυνα και την Οικονομία.
  Στις 13 Ιουνίου το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Ελληνες πατριώτες να δώσουν πρόσωπο στην ελπίδα! Ψηφίζοντας το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και τον Μάκη Βορίδη, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου, δημιουργούμε ένα αποτελεσματικό ΜΕΤΩΠΟ Εθνικής Αντιπολιτεύσεως. Το χρειάζεται η πατρίδα μας, αυτό απαιτούν οι δύσκολοι καιροί που έρχονται.
  Κατηγορία: