Ο Πάνος Χατζηγεωργιάδης προσχώρησε στο Εθνικό Μέτωπο

 • Δημοσιεύτηκε: 18 Νοέμβριος 2012

  Συνέλληνες,

  Σήμερα προσχωρώ στις τάξεις του Εθνικού Μετώπου με ακράδαντη την πίστη στις αξίες του καθαρού Ελληνικού Εθνικισμού και πέρα από τα αστικοποιημένα κόμματα που σκοπό άλλο δεν έχουν πέραν της συντήρησης ενός σάπιου πολιτικού σκηνικού, που λυμαίνεται την χώρα εδώ και δεκαετίες και την κατήντησε στην σημερινή κατάσταση.

  Το μεγάλο έγκλημα για το οποίο οφείλει ο ίδιος ο ελληνικός λαός να καταδικάσει όσους τον κυβερνούν με διαφορετική προβιά τα τελευταία σαράντα χρόνια κατ' ελάχιστον, δεν είναι το μνημόνιο το οποίο αποτελεί συνέπεια της ασυδοσίας, αλλά η νοοτροπία που του επέβαλλαν ως τρόπο ζωής. Μία νοοτροπία που εκτρέφει τον κακώς εννοούμενο εγωισμό και την προσωπική τακτοποίηση, την αδιαφορία για τα κοινά και την απαξίωση της πολιτικής ως μέσου επίλυσης των προβλημάτων του συνόλου μιας κοινωνίας. Έτσι καταδίκασαν αυτόν τον λαό στην ανυπαρξία και τον έκαναν να χάσει την πίστη του στις ίδιες δυνάμεις, αναζητώντας συνεχώς προστάτες και δανειστές.

  Η ανατροπή αυτής της νοοτροπίας θα επιφέρει την ουσιαστική έξοδο από την κρίση. Ο επανελληνισμός μέσω επιβολής εθνικών οραμάτων και πραγματικά ελληνικής παιδείας και πολιτισμού, είναι το πρώτο μου μέλημα καθώς και η ανακατάληψη της πατρίδος από τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, οι οποίες οφείλουν να συστρατευθούν για το κοινό καλό. Για αυτά και άλλα πολλά θα παλέψω μέσω του Εθνικού Μετώπου.

  Καλό αγώνα και καλή λευτεριά,

  Πάνος Χατζηγεωργιάδης
  μέλος ένωσης μουσικοσυνθετών Αγγλίας
  λογοτέχνης και δημοσιογράφος

  Κατηγορία: